OPEN WeekendVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
OPEN Weekend / Συνταγές  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 12:19

Συνταγή για εκλέρ σοκολάτας με λευκό ή μαύρο Mirlar από τον Ευάγγελο Χασιώτη

Ο Ευάγγελος Χασιώτης φτιάχνει εκλέρ σοκολάτας με λευκό ή μαύρο Mirlar. Υλικά συνταγής: 540 γρ νερό, 540 γρ γάλα, 22 γρ ζάχαρη, 15 γρ αλάτι, 435 γρ βούτυρο, 651 γρ αλεύρι και 1085 γρ αυγό. Για την κρέμα πατισερί: 500 γρ γάλα, 80 γρ ζάχαρη, 1 τμχ αυγό, λίγη βανιλίνη, 70 γρ άμυλο, 50 γρ αλεύρι και 50 γρ βούτυρο.
ΣΟΚΟΛΑΤΑΣΥΝΤΑΓΗΕΚΛΕΡΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ