Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη ΔρίσκαVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 16:25

Πώς ψήνουμε σωστά ένα φιλέτο σολομού ή τόνου

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας δείχνει βήμα βήμα πώς να ψήσουμε σωστά ένα φιλέτο σολομού ή ένα φιλέτο τόνου.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣΣΟΛΟΜΟΣΨΗΣΙΜΟΤΟΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ