Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη ΔρίσκαVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 16:08

Συνταγή για ηπειρώτικη κιμαδόπιτα με φύλλο γιαουρτιού από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας «ταξιδεύει» στην Ήπειρο και μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά για μία ξεχωριστή, αυθεντική ηπειρώτικη πίτα: Κιμαδόπιτα με ένα πρωτότυπο φύλλο γιαουρτιού, αφράτο, «βελούδινο», πεντανόστιμο.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣΗΠΕΙΡΟΣΠΙΤΑΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ