15-20 μαρεγκάκια
400 γρ φυτική κρέμα γάλακτος
400 γρ ζαχαρούχο γάλα
400 γρ κρέμα γάλακτος
200 γρ ψιλοκομμένη σοκολάτα
200 γρ φράουλες
150 γρ ζάχαρη
150 γρ αμύγδαλα καβουρδισμένα
Χτυπάμε την φυτική κρέμα γάλακτος μέχρι να σφίξει και να στέκεται. Κατόπιν προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί. Την προσθέτουμε στο παραπάνω μείγμα και μαζί προσθέτουμε τα μαρεγκάκια σπασμένα, την ψιλοκομμένη σοκολάτα, τις φράουλες κομμένες σε μικρά κομμάτια, τα καβουρδισμένα αμύγδαλα ψιλοκομμένα και ανακατεύουμε με πλαστική σπάτουλα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε μια φόρμα ντυμένη με μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει καλά. Ξεφορμάρουμε, γαρνίρουμε με σπασμένα μαρεγκάκια, καβουρδισμένα αμύγδαλα και φράουλες και σερβίρουμε.