2 φύλλα σφολιάτας
100 γρ ζάχαρη
300 γρ σαντιγί
Ζάχαρη άχνη
Κανέλα
Για την κρέμα:
1 λίτρο γάλα
4 κρόκοι
200 γρ ζάχαρη
100 γρ κορν φλάουερ
3 βανίλιες
200 γρ πραλίνα
Σε μια λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα πασπαλίζουμε ζάχαρη κρυσταλλική και απλώνουμε από πάνω το ένα φύλλο σφολιάτας, το τρυπάμε με ένα πιρούνι και πασπαλίζουμε με ζάχαρη κρυσταλλική και από πάνω. Επαναλαμβάνουμε το ίδιο και με το άλλο φύλλο. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για περίπου 20-25 λεπτά. Στα μισά του ψησίματος αναποδογυρίζουμε το φύλλο σφολιάτας.
Ετοιμάζουμε την κρέμα.
Σε μια κατσαρόλα αδειάζουμε τα 3/4 του γάλακτος, την μισή ποσότητα της ζάχαρης και το βάζουμε σε μέτρια φωτιά. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με σύρμα χειρός τους κρόκους, την υπόλοιπη ζάχαρη και το κορν φλάουερ. Προσθέτουμε και το γάλα που έχουμε κρατήσει και ομογενοποιουμε. Μόλις το γάλα στην φωτιά αρχίσει να βράζει προσθέτουμε το μείγμα των κρόκων και ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι να δέσει η κρέμα. Κατεβάζουμε από την φωτιά, προσθέτουμε τις βανίλιες και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε την ζέστη κρέμα σε ένα ταψί και την καλύπτουμε με μεμβράνη η οποία εφάπτεται της κρέμας. Την βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει τελείως. Μόλις κρυώσει η κρέμα την αφρατεύουμε στο μίξερ με το σύρμα και ενσωματώνουμε την πραλίνα.
Στήσιμο:
Κόβουμε τα φύλλα σφολιάτας στην μέση και τα κολλάμε βάζοντας ενδιάμεσά τους κρέμα. Καλύπτουμε περιμετρικά το μιλφέιγ με την σαντιγί. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα και σερβίρουμε.