ΓΕΝΙΚΑ VIDEO  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024 06:35

Ώρα ΠΑΣΟΚ 13/10/2024

Το OPEN στη μάχη της ενημέρωσης ήταν παρών στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Στην κορωνίδα της παρουσίασης η Εύα Αντωνοπούλου μαζί με την έγκριτη δημοσιογραφική ομάδα, ενώ στο σχολιασμό των αποτελεσμάτων ήταν η Έλλη Στάη και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δημοσκοπήσεων MRB, Δημήτρης Μαύρος.
ΠΑΣΟΚΕΥΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Κεντρικό δελτίο 13/10/2024Κεντρικό δελτίο 13/10/2024A. Διαμαντοπούλου: «Ο κ. Ανδρουλάκης να συνθέσει όλες τις απόψεις και τα ρεύματα»
A. Διαμαντοπούλου: «Ο κ. Ανδρουλάκης να συνθέσει όλες τις απόψεις και τα ρεύματα» Πανηγυρισμοί στη Χ. Τρικούπη: «Και τώρα η σειρά του Μητσοτάκη, Ανδρουλάκη, Ανδρουλάκη»
Πανηγυρισμοί στη Χ. Τρικούπη: «Και τώρα η σειρά του Μητσοτάκη, Ανδρουλάκη, Ανδρουλάκη» A. Διαμαντοπούλου: «Εκτιμώ ότι και ο ρόλος του κ. Δούκα είναι πολύ σημαντικός»
A. Διαμαντοπούλου: «Εκτιμώ ότι και ο ρόλος του κ. Δούκα είναι πολύ σημαντικός» Τηλεφώνημα Κασσελάκη σε Ανδρουλάκη: «Συγχαρητήρια για τις άψογες δημοκρατικές διαδικασίες»Τηλεφώνημα Κασσελάκη σε Ανδρουλάκη: «Συγχαρητήρια για τις άψογες δημοκρατικές διαδικασίες»A. Διαμαντοπούλου: «Εκτιμώ ότι και ο ρόλος του κ. Δούκα είναι πολύ σημαντικός»A. Διαμαντοπούλου: «Εκτιμώ ότι και ο ρόλος του κ. Δούκα είναι πολύ σημαντικός»A. Διαμαντοπούλου σε Γ. Σγουρό: «Μου φάνηκε πάρα πολύ μικρόψυχο»-«Μικρόψυχος δεν είμαι»A. Διαμαντοπούλου σε Γ. Σγουρό: «Μου φάνηκε πάρα πολύ μικρόψυχο»-«Μικρόψυχος δεν είμαι»Σγουρός για Διαμαντοπούλου: «Δεν μπορείς να λες πάω για αρχηγός ενώ λείπεις 12 χρόνια, δεν είναι σοβαρά πράγματα»Σγουρός για Διαμαντοπούλου: «Δεν μπορείς να λες πάω για αρχηγός ενώ λείπεις 12 χρόνια, δεν είναι σοβαρά πράγματα»Τηλεφώνημα Κασσελάκη σε Ανδρουλάκη: «Συγχαρητήρια για τις άψογες δημοκρατικές διαδικασίες»Τηλεφώνημα Κασσελάκη σε Ανδρουλάκη: «Συγχαρητήρια για τις άψογες δημοκρατικές διαδικασίες»Χ. Δούκας: «Καταφέραμε να κάνουμε καθαρό αγώνα απέναντι σε ακραίες επιθέσεις»Χ. Δούκας: «Καταφέραμε να κάνουμε καθαρό αγώνα απέναντι σε ακραίες επιθέσεις»Ένταση Γλαβίνα - Αναστασίου: «Ακούτε καλά;»-«Θέλετε να πούμε ψέματα;»Ένταση Γλαβίνα - Αναστασίου: «Ακούτε καλά;»-«Θέλετε να πούμε ψέματα;»

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 58Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 58Η Αλίκη, αφού μαθαίνει την αλήθεια για τη Ζωή, τη διώχνει. Παράλληλα, ο Τζώρτζης, αποκρύπτει από τον Πέτρο, την κλοπή των σχεδίων από την εταιρεία,...Κεντρικό δελτίο 14/10/2024Κεντρικό δελτίο 14/10/2024«Xρέος μας να νικήσουμε τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές, διαμηνύει ο Ανδρουλάκης μετά τη θριαμβευτική επανεκλογή του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Ποιες...Η δική μας οικογένεια | Κύκλος 1, επεισόδιο 53Η δική μας οικογένεια | Κύκλος 1, επεισόδιο 53Η Ειρήνη ζητάει τη βοήθεια της Αγγελικής για να έρθει πιο κοντά με τα παιδιά, αλλά μια δύσκολη μέρα στο σπίτι και η έλευση της Μάρθας θα την φέρουν...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 51Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 51Ο Τζώρτζης ζητάει από τη Βάσω να βγουν ραντεβού και η Μάρθα την προειδοποιεί ότι θα πληγωθεί. Ο Πέτρος ντροπιάζει τη Μελίνα μπροστά σε όλους και τη...

ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Κεντρικό δελτίο 13/10/2024Κεντρικό δελτίο 13/10/2024Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ανάδειξη του νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ με τις εσωκομματικές κάλπες να έχουν ανοίξει από νωρίς το πρωί και οι ψηφοφόροι...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 58Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 58Η Αλίκη, αφού μαθαίνει την αλήθεια για τη Ζωή, τη διώχνει. Παράλληλα, ο Τζώρτζης, αποκρύπτει από τον Πέτρο, την κλοπή των σχεδίων από την εταιρεία,...«ΣΑΝ ΨΕΜΑ», ME NEA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ -  Aπόψε στις 20.00«ΣΑΝ ΨΕΜΑ», ME NEA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - Aπόψε στις 20.00Τα νέα επεισόδια της σειράς του OPEN, «ΣΑΝ ΨΕΜΑ», ξεκινάνε απόψε στις 20:00 με πολλές ανατροπές! Η τρυφερή ιστορία της μικρής Αλίκης επιστρέφει και η...Κεντρικό δελτίο 14/10/2024Κεντρικό δελτίο 14/10/2024«Xρέος μας να νικήσουμε τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές, διαμηνύει ο Ανδρουλάκης μετά τη θριαμβευτική επανεκλογή του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Ποιες...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 13Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 13Το κλίμα μεταξύ Πέτρου-Ζωής μαλακώνει κάπως. Αλίκη και Ζωή ετοιμάζονται ενθουσιωδώς για το χορό του σχολείου. Η Νανά έχει αναλάβει τα φορέματα του...