ΓΕΝΙΚΑ VIDEO  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024 21:20

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Σαφές προβάδισμα Ανδρουλάκη και στο λεκανοπέδιο

Σαφές προβάδισμα Ανδρουλάκη δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα.
ΠΑΣΟΚΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Ώρα ΠΑΣΟΚ 13/10/2024Ώρα ΠΑΣΟΚ 13/10/2024A. Διαμαντοπούλου: «Ο κ. Ανδρουλάκης να συνθέσει όλες τις απόψεις και τα ρεύματα»
A. Διαμαντοπούλου: «Ο κ. Ανδρουλάκης να συνθέσει όλες τις απόψεις και τα ρεύματα» Πανηγυρισμοί στη Χ. Τρικούπη: «Και τώρα η σειρά του Μητσοτάκη, Ανδρουλάκη, Ανδρουλάκη»
Πανηγυρισμοί στη Χ. Τρικούπη: «Και τώρα η σειρά του Μητσοτάκη, Ανδρουλάκη, Ανδρουλάκη» A. Διαμαντοπούλου: «Εκτιμώ ότι και ο ρόλος του κ. Δούκα είναι πολύ σημαντικός»
A. Διαμαντοπούλου: «Εκτιμώ ότι και ο ρόλος του κ. Δούκα είναι πολύ σημαντικός» Τηλεφώνημα Κασσελάκη σε Ανδρουλάκη: «Συγχαρητήρια για τις άψογες δημοκρατικές διαδικασίες»Τηλεφώνημα Κασσελάκη σε Ανδρουλάκη: «Συγχαρητήρια για τις άψογες δημοκρατικές διαδικασίες»A. Διαμαντοπούλου: «Εκτιμώ ότι και ο ρόλος του κ. Δούκα είναι πολύ σημαντικός»A. Διαμαντοπούλου: «Εκτιμώ ότι και ο ρόλος του κ. Δούκα είναι πολύ σημαντικός»A. Διαμαντοπούλου σε Γ. Σγουρό: «Μου φάνηκε πάρα πολύ μικρόψυχο»-«Μικρόψυχος δεν είμαι»A. Διαμαντοπούλου σε Γ. Σγουρό: «Μου φάνηκε πάρα πολύ μικρόψυχο»-«Μικρόψυχος δεν είμαι»Σγουρός για Διαμαντοπούλου: «Δεν μπορείς να λες πάω για αρχηγός ενώ λείπεις 12 χρόνια, δεν είναι σοβαρά πράγματα»Σγουρός για Διαμαντοπούλου: «Δεν μπορείς να λες πάω για αρχηγός ενώ λείπεις 12 χρόνια, δεν είναι σοβαρά πράγματα»Τηλεφώνημα Κασσελάκη σε Ανδρουλάκη: «Συγχαρητήρια για τις άψογες δημοκρατικές διαδικασίες»Τηλεφώνημα Κασσελάκη σε Ανδρουλάκη: «Συγχαρητήρια για τις άψογες δημοκρατικές διαδικασίες»Χ. Δούκας: «Καταφέραμε να κάνουμε καθαρό αγώνα απέναντι σε ακραίες επιθέσεις»Χ. Δούκας: «Καταφέραμε να κάνουμε καθαρό αγώνα απέναντι σε ακραίες επιθέσεις»Ένταση Γλαβίνα - Αναστασίου: «Ακούτε καλά;»-«Θέλετε να πούμε ψέματα;»Ένταση Γλαβίνα - Αναστασίου: «Ακούτε καλά;»-«Θέλετε να πούμε ψέματα;»

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 58Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 58Η Αλίκη, αφού μαθαίνει την αλήθεια για τη Ζωή, τη διώχνει. Παράλληλα, ο Τζώρτζης, αποκρύπτει από τον Πέτρο, την κλοπή των σχεδίων από την εταιρεία,...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 57Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 57Η Ζωή αποχαιρετά τον Φίλιππο. Ο Τζώρτζης θλίβεται που η Μελίνα θα πάει Αμερική και η Βάσω ζηλεύει. Η Μελίνα αποφασίζει τελικά να μην ακολουθήσει τον...Μεσημεριανό δελτίο 15/10/2024Μεσημεριανό δελτίο 15/10/2024Το Ισραήλ μετράει τις πληγές του μετά την πιο αιματηρή επίθεση της Χεζμπολά από την αρχή του πολέμου, στη στρατιωτική βάση της Ταξιαρχίας Γκολάνι το...Σαν Ψέμα, απόψε στις 20:00Σαν Ψέμα, απόψε στις 20:00Ένα άρθρο που αποκαλύπτει το ψέμα του Πέτρου σχετικά με τη μητέρα της Αλίκης αναστατώνει την εταιρεία. Ο Πέτρος, εξηγεί στην Αλίκη όλη την αλήθεια για...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 58Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 58Η Αλίκη, αφού μαθαίνει την αλήθεια για τη Ζωή, τη διώχνει. Παράλληλα, ο Τζώρτζης, αποκρύπτει από τον Πέτρο, την κλοπή των σχεδίων από την εταιρεία,...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 57Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 57Η Ζωή αποχαιρετά τον Φίλιππο. Ο Τζώρτζης θλίβεται που η Μελίνα θα πάει Αμερική και η Βάσω ζηλεύει. Η Μελίνα αποφασίζει τελικά να μην ακολουθήσει τον...«ΣΑΝ ΨΕΜΑ», ME NEA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ -  Aπόψε στις 20.00«ΣΑΝ ΨΕΜΑ», ME NEA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - Aπόψε στις 20.00Τα νέα επεισόδια της σειράς του OPEN, «ΣΑΝ ΨΕΜΑ», ξεκινάνε απόψε στις 20:00 με πολλές ανατροπές! Η τρυφερή ιστορία της μικρής Αλίκης επιστρέφει και η...Μεσημεριανό δελτίο 15/10/2024Μεσημεριανό δελτίο 15/10/2024Το Ισραήλ μετράει τις πληγές του μετά την πιο αιματηρή επίθεση της Χεζμπολά από την αρχή του πολέμου, στη στρατιωτική βάση της Ταξιαρχίας Γκολάνι το...