11 αυτοί, 11 εμείςVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
11 αυτοί, 11 εμείς - Αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2024 07:16

Κ. Κόλκας: «Οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ διαλύθηκαν εξαιτίας του Παπαδόπουλου»

Κ. Κόλκας: «Οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ διαλύθηκαν εξαιτίας του Παπαδόπουλου».

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Διαφώνησαν Κ. Κετσετζόγλου - Κ. Βασιλόπουλου: «Κομβικός ο ρόλος του Παπαδόπουλου όταν εκλάπη το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ το 2018»Διαφώνησαν Κ. Κετσετζόγλου - Κ. Βασιλόπουλου: «Κομβικός ο ρόλος του Παπαδόπουλου όταν εκλάπη το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ το 2018»Σ. Λιβάνιος: «Ο Λανουά δεν είχε χρόνο να αξιολογήσει τους διαιτητές, πήρε λίστα από την ΕΠΟ» - Η νέα διαφωνία Κ. Κετσετζόγλου - Κ. ΒασιλόπουλουΣ. Λιβάνιος: «Ο Λανουά δεν είχε χρόνο να αξιολογήσει τους διαιτητές, πήρε λίστα από την ΕΠΟ» - Η νέα διαφωνία Κ. Κετσετζόγλου - Κ. ΒασιλόπουλουΕ. Μίχος: «Μέγιστος λαϊκιστής ο Ποντένσε, παγίδευσαν με τον Μέντες τον Ολυμπιακό»Ε. Μίχος: «Μέγιστος λαϊκιστής ο Ποντένσε, παγίδευσαν με τον Μέντες τον Ολυμπιακό»Σ. Λιβάνιος: «Η ΑΕΚ έχει τις διαιτησίες που θα ήθελε να έχει κάθε ομάδα της Super League»Σ. Λιβάνιος: «Η ΑΕΚ έχει τις διαιτησίες που θα ήθελε να έχει κάθε ομάδα της Super League»Κ. Νικολακόπουλος για Ποντένσε: «Ήθελε 3 εκατ. ακατέβατα και πενταετές συμβόλαιο - "Αυτή είναι η ζωή μου" έλεγε για την πρόταση των Αράβων»Κ. Νικολακόπουλος για Ποντένσε: «Ήθελε 3 εκατ. ακατέβατα και πενταετές συμβόλαιο - "Αυτή είναι η ζωή μου" έλεγε για την πρόταση των Αράβων»Κ. Νικολακόπουλος: «Ευτυχής ο Μεντιλίμπαρ που τελείωσαν οι μεταγραφές, δεν ήθελε άλλο παίκτη»Κ. Νικολακόπουλος: «Ευτυχής ο Μεντιλίμπαρ που τελείωσαν οι μεταγραφές, δεν ήθελε άλλο παίκτη»Κ. Βασιλόπουλος: «Εξελίσσεται σε ηγετική μορφή ο Κωνσταντέλιας, απόλυτα προσηλωμένος στον ΠΑΟΚ για αυτή την περίοδο»Κ. Βασιλόπουλος: «Εξελίσσεται σε ηγετική μορφή ο Κωνσταντέλιας, απόλυτα προσηλωμένος στον ΠΑΟΚ για αυτή την περίοδο»Στ. Κόλκας: «Μεταφυσικό αυτό που συμβαίνει στα ΠΑΟΚ - Άρης, πρόβλημα η απουσία του Μπράντον»Στ. Κόλκας: «Μεταφυσικό αυτό που συμβαίνει στα ΠΑΟΚ - Άρης, πρόβλημα η απουσία του Μπράντον»Η μεταγραφή-ληστεία της χρονιάς: Ο Ντιαντί κάνει θαύματα στον Άρη με 6.000 ευρώ μηνιαίο μισθόΗ μεταγραφή-ληστεία της χρονιάς: Ο Ντιαντί κάνει θαύματα στον Άρη με 6.000 ευρώ μηνιαίο μισθόΕ. Μίχος: «Δεν θα αποκλείσω να μείνει στον Παναθηναϊκό ο Βαγιαννίδης, πιο πιθανό να πάει στο εξωτερικό αν φύγει»Ε. Μίχος: «Δεν θα αποκλείσω να μείνει στον Παναθηναϊκό ο Βαγιαννίδης, πιο πιθανό να πάει στο εξωτερικό αν φύγει»Κ. Κετσετζόγλου: «Θα έβαζα μέσα και την ΑΕΚ για τον Βαγιαννίδη»Κ. Κετσετζόγλου: «Θα έβαζα μέσα και την ΑΕΚ για τον Βαγιαννίδη»Α. Σπυρόπουλος: «Παρανοϊκό να παίξει ο Μπάλντοκ και όχι ο Βαγιαννίδης με την ΑΕΚ»Α. Σπυρόπουλος: «Παρανοϊκό να παίξει ο Μπάλντοκ και όχι ο Βαγιαννίδης με την ΑΕΚ»

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

11 αυτοί 11 εμείς - 30/09/202411 αυτοί 11 εμείς - 30/09/2024Οι κορυφαίοι αθλητικοί συντάκτες, οι top ρεπόρτερ των μεγάλων ομάδων, οι διευθυντές και τα στελέχη των αθλητικών sites που διαβάζουν όλοι οι φίλαθλοι,...Πρωινό ΣουΣου 01/10/2024Πρωινό ΣουΣου 01/10/2024Ο θυελλώδης έρωτας της Μαρινέλλας και του Στέλιου Καζαντζίδη και ο χωρισμός τους, οι αντιδράσεις με νέα ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη που φωτογραφίζει...Η δική μας οικογένεια | Κύκλος 1, επεισόδιο 26Η δική μας οικογένεια | Κύκλος 1, επεισόδιο 26Αφού ο Δημήτρης κρύβει από τον Αντρέα ότι τα δάνεια τα πήρε ο Σέργιος, αυτός θεωρεί υπεύθυνο αυτόν και δεν θέλει να τον δει στα μάτια του. Μην...Η δική μας οικογένεια | Κύκλος 1, επεισόδιο 27Η δική μας οικογένεια | Κύκλος 1, επεισόδιο 27Οι απειλές και οι προσβολές του Ανδρέα γίνονται ακόμα πιο έντονες αλλά ο Δημήτρης έχει πάρει την απόφασή του να μην αποκαλύψει ότι το δάνειο το είχε...

ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

11 αυτοί 11 εμείς - 30/09/202411 αυτοί 11 εμείς - 30/09/2024Οι κορυφαίοι αθλητικοί συντάκτες, οι top ρεπόρτερ των μεγάλων ομάδων, οι διευθυντές και τα στελέχη των αθλητικών sites που διαβάζουν όλοι οι φίλαθλοι,...Κ. Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πήρε τρία σερί πρωταθλήματα με κόντρα την ΕΠΟ»Κ. Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πήρε τρία σερί πρωταθλήματα με κόντρα την ΕΠΟ»Το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου για τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού την περίοδο 2019-2022.Διαφώνησαν Κ. Κετσετζόγλου - Κ. Βασιλόπουλου: «Κομβικός ο ρόλος του Παπαδόπουλου όταν εκλάπη το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ το 2018»Διαφώνησαν Κ. Κετσετζόγλου - Κ. Βασιλόπουλου: «Κομβικός ο ρόλος του Παπαδόπουλου όταν εκλάπη το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ το 2018»Διαφώνησαν Κώστας Κετσετζόγλου και Κώστας Βασιλόπουλος αναφορικά με τον ρόλο του Γιάννη Παπαδόπουλου στην ΑΕΚ.Σ. Λιβάνιος για ρόλο Παπαδόπουλου: «Έκανε τις επαφές με τις Ε.Π.Σ. για λογαριασμό της ΑΕΚ»Σ. Λιβάνιος για ρόλο Παπαδόπουλου: «Έκανε τις επαφές με τις Ε.Π.Σ. για λογαριασμό της ΑΕΚ»Ο Σάββας Λιβάνιος για τον ρόλο του Γιάννη Παπαδόπουλου στην επικοινωνία της ΑΕΚ με τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

11 αυτοί 11 εμείς - 30/09/202411 αυτοί 11 εμείς - 30/09/2024Οι κορυφαίοι αθλητικοί συντάκτες, οι top ρεπόρτερ των μεγάλων ομάδων, οι διευθυντές και τα στελέχη των αθλητικών sites που διαβάζουν όλοι οι φίλαθλοι,...OPEN Τώρα! 30/09/2024OPEN Τώρα! 30/09/2024Αποκάλυψη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για την κακοποίηση του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολ, φωτιά στο Ξυλόκαστρο, όσα είπε η Σύλβια Παπαδάκη σε...Βγήκε η απόφαση για του δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη – Ισόβια για τους 2 δράστεςΒγήκε η απόφαση για του δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη – Ισόβια για τους 2 δράστεςΟι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη μίλησαν για την απόφαση του Αρείου Πάγου που επιτέλους δίνει δικαίωση για την οικογένεια με την ισόβια ποινή τους,...Κ. Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πήρε τρία σερί πρωταθλήματα με κόντρα την ΕΠΟ»Κ. Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πήρε τρία σερί πρωταθλήματα με κόντρα την ΕΠΟ»Το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου για τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού την περίοδο 2019-2022.