11 αυτοί, 11 εμείςVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
11 αυτοί, 11 εμείς - Αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2024 07:30

Κ. Κετσετζόγλου: «Θα έβαζα μέσα και την ΑΕΚ για τον Βαγιαννίδη»

Το σχόλιο του Κώστα Κετσετζόγλου για την πιθανότητα η ΑΕΚ να ενδιαφερθεί για τον Βαγιαννίδη.

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Α. Σπυρόπουλος: «Παρανοϊκό να παίξει ο Μπάλντοκ και όχι ο Βαγιαννίδης με την ΑΕΚ»Α. Σπυρόπουλος: «Παρανοϊκό να παίξει ο Μπάλντοκ και όχι ο Βαγιαννίδης με την ΑΕΚ»Σ. Λιβάνιος: «Ο Λανουά δεν είχε χρόνο να αξιολογήσει τους διαιτητές, πήρε λίστα από την ΕΠΟ» - Η νέα διαφωνία Κ. Κετσετζόγλου - Κ. ΒασιλόπουλουΣ. Λιβάνιος: «Ο Λανουά δεν είχε χρόνο να αξιολογήσει τους διαιτητές, πήρε λίστα από την ΕΠΟ» - Η νέα διαφωνία Κ. Κετσετζόγλου - Κ. ΒασιλόπουλουΕ. Μίχος: «Μέγιστος λαϊκιστής ο Ποντένσε, παγίδευσαν με τον Μέντες τον Ολυμπιακό»Ε. Μίχος: «Μέγιστος λαϊκιστής ο Ποντένσε, παγίδευσαν με τον Μέντες τον Ολυμπιακό»Σ. Λιβάνιος: «Η ΑΕΚ έχει τις διαιτησίες που θα ήθελε να έχει κάθε ομάδα της Super League»Σ. Λιβάνιος: «Η ΑΕΚ έχει τις διαιτησίες που θα ήθελε να έχει κάθε ομάδα της Super League»Κ. Νικολακόπουλος για Ποντένσε: «Ήθελε 3 εκατ. ακατέβατα και πενταετές συμβόλαιο - "Αυτή είναι η ζωή μου" έλεγε για την πρόταση των Αράβων»Κ. Νικολακόπουλος για Ποντένσε: «Ήθελε 3 εκατ. ακατέβατα και πενταετές συμβόλαιο - "Αυτή είναι η ζωή μου" έλεγε για την πρόταση των Αράβων»Κ. Νικολακόπουλος: «Ευτυχής ο Μεντιλίμπαρ που τελείωσαν οι μεταγραφές, δεν ήθελε άλλο παίκτη»Κ. Νικολακόπουλος: «Ευτυχής ο Μεντιλίμπαρ που τελείωσαν οι μεταγραφές, δεν ήθελε άλλο παίκτη»Κ. Βασιλόπουλος: «Εξελίσσεται σε ηγετική μορφή ο Κωνσταντέλιας, απόλυτα προσηλωμένος στον ΠΑΟΚ για αυτή την περίοδο»Κ. Βασιλόπουλος: «Εξελίσσεται σε ηγετική μορφή ο Κωνσταντέλιας, απόλυτα προσηλωμένος στον ΠΑΟΚ για αυτή την περίοδο»Στ. Κόλκας: «Μεταφυσικό αυτό που συμβαίνει στα ΠΑΟΚ - Άρης, πρόβλημα η απουσία του Μπράντον»Στ. Κόλκας: «Μεταφυσικό αυτό που συμβαίνει στα ΠΑΟΚ - Άρης, πρόβλημα η απουσία του Μπράντον»Η μεταγραφή-ληστεία της χρονιάς: Ο Ντιαντί κάνει θαύματα στον Άρη με 6.000 ευρώ μηνιαίο μισθόΗ μεταγραφή-ληστεία της χρονιάς: Ο Ντιαντί κάνει θαύματα στον Άρη με 6.000 ευρώ μηνιαίο μισθόΕ. Μίχος: «Δεν θα αποκλείσω να μείνει στον Παναθηναϊκό ο Βαγιαννίδης, πιο πιθανό να πάει στο εξωτερικό αν φύγει»Ε. Μίχος: «Δεν θα αποκλείσω να μείνει στον Παναθηναϊκό ο Βαγιαννίδης, πιο πιθανό να πάει στο εξωτερικό αν φύγει»Κ. Νικολακόπουλος: «40% πιθανότητα να πάει στον ΠΑΟΚ ο Βαγιαννίδης»Κ. Νικολακόπουλος: «40% πιθανότητα να πάει στον ΠΑΟΚ ο Βαγιαννίδης»

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

11 αυτοί 11 εμείς - 30/09/202411 αυτοί 11 εμείς - 30/09/2024Οι κορυφαίοι αθλητικοί συντάκτες, οι top ρεπόρτερ των μεγάλων ομάδων, οι διευθυντές και τα στελέχη των αθλητικών sites που διαβάζουν όλοι οι φίλαθλοι,...Πρωινό ΣουΣου 01/10/2024Πρωινό ΣουΣου 01/10/2024Ο θυελλώδης έρωτας της Μαρινέλλας και του Στέλιου Καζαντζίδη και ο χωρισμός τους, οι αντιδράσεις με νέα ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη που φωτογραφίζει...Η δική μας οικογένεια | Κύκλος 1, επεισόδιο 26Η δική μας οικογένεια | Κύκλος 1, επεισόδιο 26Αφού ο Δημήτρης κρύβει από τον Αντρέα ότι τα δάνεια τα πήρε ο Σέργιος, αυτός θεωρεί υπεύθυνο αυτόν και δεν θέλει να τον δει στα μάτια του. Μην...Η δική μας οικογένεια | Κύκλος 1, επεισόδιο 27Η δική μας οικογένεια | Κύκλος 1, επεισόδιο 27Οι απειλές και οι προσβολές του Ανδρέα γίνονται ακόμα πιο έντονες αλλά ο Δημήτρης έχει πάρει την απόφασή του να μην αποκαλύψει ότι το δάνειο το είχε...

ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

11 αυτοί 11 εμείς - 30/09/202411 αυτοί 11 εμείς - 30/09/2024Οι κορυφαίοι αθλητικοί συντάκτες, οι top ρεπόρτερ των μεγάλων ομάδων, οι διευθυντές και τα στελέχη των αθλητικών sites που διαβάζουν όλοι οι φίλαθλοι,...Κ. Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πήρε τρία σερί πρωταθλήματα με κόντρα την ΕΠΟ»Κ. Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πήρε τρία σερί πρωταθλήματα με κόντρα την ΕΠΟ»Το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου για τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού την περίοδο 2019-2022.Νέα κόντρα Κ. Κετσετζόγλου - Κ. Βασιλόπουλου: «Έγινε ράφτης ένας διαιτητής και μετρούσε τα δοκάρια» - «Η ΑΕΚ έχει πιο πολλές θλάσεις από τα πρωταθλήματα του ΠΑΟΚ»Νέα κόντρα Κ. Κετσετζόγλου - Κ. Βασιλόπουλου: «Έγινε ράφτης ένας διαιτητής και μετρούσε τα δοκάρια» - «Η ΑΕΚ έχει πιο πολλές θλάσεις από τα πρωταθλήματα του ΠΑΟΚ»Νέα κόντρα ανάμεσα στον Κώτσα Κετσετζόγλου και τον Κώστα Βασιλόπουλο για τον ρόλο του Γιάννη Παπαδόπουλου στο παρασκήνιο.Κ. Κόλκας: «Οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ διαλύθηκαν εξαιτίας του Παπαδόπουλου»Κ. Κόλκας: «Οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ διαλύθηκαν εξαιτίας του Παπαδόπουλου»Κ. Κόλκας: «Οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ διαλύθηκαν εξαιτίας του Παπαδόπουλου».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

11 αυτοί 11 εμείς - 30/09/202411 αυτοί 11 εμείς - 30/09/2024Οι κορυφαίοι αθλητικοί συντάκτες, οι top ρεπόρτερ των μεγάλων ομάδων, οι διευθυντές και τα στελέχη των αθλητικών sites που διαβάζουν όλοι οι φίλαθλοι,...OPEN Τώρα! 30/09/2024OPEN Τώρα! 30/09/2024Αποκάλυψη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για την κακοποίηση του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολ, φωτιά στο Ξυλόκαστρο, όσα είπε η Σύλβια Παπαδάκη σε...Βγήκε η απόφαση για του δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη – Ισόβια για τους 2 δράστεςΒγήκε η απόφαση για του δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη – Ισόβια για τους 2 δράστεςΟι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη μίλησαν για την απόφαση του Αρείου Πάγου που επιτέλους δίνει δικαίωση για την οικογένεια με την ισόβια ποινή τους,...Κ. Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πήρε τρία σερί πρωταθλήματα με κόντρα την ΕΠΟ»Κ. Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πήρε τρία σερί πρωταθλήματα με κόντρα την ΕΠΟ»Το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου για τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού την περίοδο 2019-2022.