Συνταγή για Σαρλότ με φράουλες από την Ντίνα Νικολάου
Η Ντίνα Νικολάου ετοιμάζει Σαρλότ με φράουλες. Υλικά: Για τη γέμιση: 400 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα, 400 ml κρέμα γάλακτος 36%, 50 γρ. ζάχαρη άχνη, 200 γρ. γάλα ζαχαρούχο, 200 γρ. φράουλες, ψιλοκομμένες, 8 γρ. ζελατίνη σε φύλλα, 40 ml ζεστό γάλα. Για τη συναρμολόγηση και το σερβίρισμα: 25 μπισκότα σαβαγιάρ, 500 ml χυμό φράουλας, 150 γρ. φράουλες, ζάχαρη άχνη.