OPEN WeekendVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
OPEN Weekend / Συνταγές  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Κυριακή 06 Φεβρουαρίου 2022 12:15

Συνταγή για Red velvet cake με φράουλες από τον Ευάγγελο Χασιώτη

Ο pastry chef, Ευάγγελος Χασιώτης, ετοιμάζει Red velvet cake με φράουλες . Υλικά για παντεσπάνι: 500γρ αλεύρι μαλακό (κόκκινο), 280γρ ηλιέλαιο, 360γρ ζάχαρη κρυσταλλική, 1 κ.γ. baking powder, 1 πρέζα αλάτι, 1 πρέζα βανιλίνη, 6 αυγά, 150 γρ πουρέ παντζάρι στο μουλτι ή 1 κ.λ. βρώσιμο χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο, 120 γρ λάδι εξαιρετικό παρθένο. Για το στήσιμο - Κρέμα ζαχαροπλαστικής: 250 ml γάλα, 1 πρέζα βανιλίνη, 50γρ ζάχαρη κρυσταλλική, 25-30γρ κορν φλάουρ, 2 κρόκους αυγού, 1 κ.σ. βούτυρο. Για τη σαντιγί: 1 φυτική σαντιγί (700γρ) , 500 γρ φρέσκια φράουλα, 300 γρ αμύγδαλο φιλέ καβουρδισμένο με μια κούπα κονιάκ, 500γρ πουρέ φράουλας.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ