Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα αποσπάσματακαταχωρήθηκε: Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 16:09Συνταγή για οσπριάδα με χαλούμι και βινεγκρέτ μπέικον από τον Βαγγέλη Δρίσκα
Στην Κρήτη τα λένε πολυσπόρια ή παλικάρια ή οσπριάδα. Είναι ένα μείγμα που περιλαμβάνει όλα τα ελληνικά όσπρια που μπορούμε να βρούμε στην αγορά, φασόλια, φασόλια χάντρες, φακές, φάβα, φασόλια ροβίτσες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σούπες, αλλά ο Βαγγέλης Δρίσκας το αξιοποιεί φτιάχνοντας μια υπέροχη, θρεπτική σαλάτα με ψητό χαλούμι και μια ιδιαίτερη βινεγκρέτ με μπέικον.