Συνταγή μαραθοπιτάκια με ξινομυζήθρα από τον Δημήτρη Χατζηδημητρίου
Ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου μάς φτιάχνει την πιο νόστιμη συνταγή για μαραθοπιτάκια με ξινομυζήθρα. Υλικά για τη ζύμη: 500 γρ. αλεύρι, 250 ml χλιαρό νερό, 60 ml ελαιόλαδο, 30 ml τσικουδιά, 5 γρ. αλάτι. Υλικά για τη γέμιση: 1 κιλό μάραθο ψιλοκομμένο, 1 κρεμμύδι λευκό ψιλοκομμένο, 70 γρ. ξινομυζήθρα, 60 ml ελαιόλαδο, 200 ml νερό, αλάτι, πιπέρι.