Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα αποσπάσματα Eνσωμάτωση
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021 15:58Συνταγή για πηλιορείτικο χοιρινό στη γάστρα με ξερά φρούτα και κάστανα από τον Βαγγέλη Δρίσκα
Έναν ακαταμάχητο συνδυασμό μάς προτείνει ο Βαγγέλης Δρίσκας: χοιρινό στη γάστρα με ξερά φρούτα, κάστανα και κρασάτη σάλτσα.
ΣΧΟΛΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ