Συνταγή για παραδοσιακή Κερκυραϊκή παστιτσάδα από τον Κυριάκο Μελά
Ο chef Κυριάκος Μελάς ετοιμάζει παραδοσιακή Κερκυραϊκή παστιτσάδα. Υλικά: 1 πακέτο μακαρόνια για παστίτσιο, 750 γρ. μοσχάρι κιλότο, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, 120 γρ.πελτέ τομάτας, 550 ml χυμό τομάτας, 250 ml γλυκό κόκκινο κρασί, 500 ml νερό, 1 ξύλο κανέλας 1 φύλλο δάφνης. Υλικά για το σπετσερικό: 1 κ.σ. κανέλα, 1 κ.γ. πάπρικα, 1/2 κ.γ. γαρύφαλλο σε σκόνη και 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο σε σκόνη. Για το σερβίρισμα: παρθένο ελαιόλαδο και κεφαλοτύρι