Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη ΔρίσκαVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Παρασκευή 08 Οκτωβρίου 2021 16:12

Τα πρώτα βήματα στο sushi και συνταγές για nigiri sushi και sushi bowl με φρέσκο σολομό από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Στην Ιαπωνία μας «ταξιδεύει» ο Βαγγέλης Δρίσκας ο οποίος μας μαθαίνει πώς μαγειρεύουμε σωστά το ρύζι για sushi, και στη συνέχεια φτιάχνει σπιτικό nigiri sushi, με φιλέτο φρέσκου σολομού, αλλά και sushi μπολ με διάφορα υλικά και μαριναρισμένα φιλέτα σολομού.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣΣΟΛΟΜΟΣΡΥΖΙSUSHIΣΟΥΣΙ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ