Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη ΔρίσκαVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 15:02

Τα μυστικά για το τέλειο μαρινάρισμα κρέατος

Τα μυστικά του για το τέλειο μαρινάρισμα του κρέατος (χοιρινό, αρνί, πουλερικά) μοιράζεται ο Βαγγέλης Δρίσκας, ο οποίος δείχνει και μια δεύτερη μαρινάδα στην οποία κυριαρχεί η οξύτητα και είναι ιδανική για χοιρινά σουβλάκια.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣΧΟΙΡΙΝΟΜΑΡΙΝΑΔΑ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
Μπαμπης | Πριν από 1060 ημέρεςΚαλημέρα σκέφτηκα να μαρινάρω αρνί μα άλμη υπάρχη πρόβλημα αν το αφήσω στην μαρινάδα 4-5 μέρες?? Ευχαριστώ

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ