Ο Ευάγγελος Χασιώτης μοιράζεται τη συνταγή για να φτιάξουμε απίθανη lemon pie. Υλικά για τη βάση της τάρτας: 300 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 100γρ ζάχαρη άχνη, 1 πρέζα αλάτι, 180γρ βούτυρο παγωμένο, 1 αυγό, 1 κ.σ. νερό παγωμένο, 1 κρόκο αραιωμένο σε 1 κ.σ. νερό. Για την κρέμα λάιμ: 6 κρόκους από μεσαία αυγά, 270γρ ζάχαρη κρυσταλλική, 1 λίτρο γάλα 3,5% λιπαρά, 100 γρ κορνφλάουρ, 1 λοβό βανίλιας, 100γρ βούτυρο, χυμό και ξύσμα από 3 λάιμ. Για τη μαρέγκα: 300γρ ασπράδι αυγού, 600γρ ζάχαρη κρυσταλλική, λίγο βανιλίνη.