Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα αποσπάσματα Eνσωμάτωση
καταχωρήθηκε: Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 16:55Συνταγή για χοιρινό κότσι με μπύρα και τσάτνεϊ μήλου από τον Βαγγέλη Δρίσκα
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει χοιρινό κότσι μαγειρεμένο με μπύρα το οποίο συνοδεύει με τσάτνεϊ μήλου μία συνταγή εμπνευσμένη από την γερμανική κουζίνα.
ΣΧΟΛΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ