Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 24
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει αφράτα μπιφτέκια κοτόπουλου, ζυμωμένα με βρώμη, που τα σερβίρει με μια ωραία σαλάτα με γλυκοπατάτες, παντζάρια και φέτα. Μαγειρεύει μια διαφορετική μακαρονάδα με πένες, φρέσκο σολομό, λεμόνι και σπανάκι, κι ένα παραδοσιακό πιάτο της ελληνικής κουζίνας, το πηλιορείτικο σπετζοφάι, που το σερβίρει με ένα αρωματικό σκορδόψωμο. Το μενού κλείνει γλυκά με μία αφράτη, δροσερή, λεμονάτη μους με μπισκότα.