Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 15
Στο Κάθε μέρα chef μαθαίνουμε ό,τι χρειάζεται για να ετοιμάσουμε αφράτα και νόστιμα μπιφτέκια με μοσχαρίσιο κιμά και τα σερβίρουμε με καραμελωμένα κρεμμύδια και σάλτσα blue cheese. Ετοιμάζουμε έναν καταπληκτικό μεζέ για μπίρα και τσίπουρο, σαγανάκι με φέτα και σαλάμι. Ταξιδεύουμε Ταϊλάνδη με το εξωτικό κοτόπουλο με πράσινο αρωματικό κάρυ και φτιάχνουμε κατακόκκινα red velvet brownies με λευκή σοκολάτα και ένα αέρινο frosting!