Συνταγή για νοστιμότατο γλυκό από ότι έχει μείνει από τα χριστουγεννιάτικα γλυκά από τον Χρήστο Βέργαδο
Ο Pastry chef, Χρήστος Βέργαδος ετοιμάζει νοστιμότατο γλυκό από ότι έχει μείνει από την βασιλόπιτα, τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα – Κουκουνάρα leftover. Υλικά: ½ κιλό βασιλόπιτα τύπου κέικ, 250 γρ. κουραμπιέδες, 250 γρ. μελομακάρονα, 250 γρ. βούτυρο, 150 γρ. σοκολάτα λιωμένη. Υλικά για τη διακόσμηση: Δημητριακά σοκολάτας, ζάχαρη άχνη.