Δέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνουν αστακομακαρονάδα
Η Δέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνουν αστακομακαρονάδα και αστακό με σκόρδο λεμόνι και μαϊντανό. Υλικά για αστακομακαρονάδα: 2 κ.γ. πολτός σκόρδου ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ, 4 ξερά κρεμμύδια, 2 αστακοί 500 – 700 γρ., 100 ml μπράντι και 1 πακέτο σπαγγέτι. Υλικά για και αστακό με σκόρδο λεμόνι και μαϊντανό: Ψίχα από αστακό μαγειρεμένο, ξύσμα από 1 λεμόνι, 5 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 κ.γ. ανθός αλατιού, 2 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός και χυμό από 1 λεμόνι.