250 γρ γιαούρτι
4 ασπράδια αβγών
160 γρ ζάχαρη
Ξύσμα από 2 λεμόνια
Χυμό από 1 λεμόνι
6 φύλλα ζελατίνης
Μουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, το ξύσμα, και τον χυμό του λεμονιού. Βάζουμε σε μπεν μαρι τα ασπράδια με την ζάχαρη και τα χτυπάμε με σύρμα χειρός μέχρι να διογκωθούν, να ανεβάσουν θερμοκρασία και να λιώσει η ζάχαρη. Αποσύρουμε από την φωτιά, προσθέτουμε τα μαλακωμένα και στραγγισμένα φύλλα ζελατίνης και ανακατεύουμε να διαλυθούν. Αφήνουμε το μείγμα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Κατόπιν προσθέτουμε το μείγμα του γιαουρτιού και ομογενοποιουμε με σύρμα χειρός. Μοιράζουμε την μους σε ποτήρια και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν.