Ώρα ΕλλάδοςVideoΣχετικά
καθημερινά
Ώρα Ελλάδος 7:00 > Συνεντεύξεις  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 09:26

Ο Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου για το άνοιγμα των ναών και τη Θεία Κοινωνία

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στέφανος στην Ώρα Ελλάδος 7:00 για το άνοιγμα των Ναών.
ΕΚΚΛΗΣΙΑΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Ο Κώστας Βλάσης για την επόμενη μέρα στον τουρισμόΟ Κώστας Βλάσης για την επόμενη μέρα στον τουρισμόΠολιτική αντιπαράθεση, Μαρκόπουλου, Γαβρήλου και Πάνα για τα κόκκινα δάνειαΠολιτική αντιπαράθεση, Μαρκόπουλου, Γαβρήλου και Πάνα για τα κόκκινα δάνειαΗ Νίκη Κεραμέως στην Ώρα ΕλλάδοςΗ Νίκη Κεραμέως στην Ώρα ΕλλάδοςΟ Σωκράτης Φάμελος υποψήφιος πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ στην «Ώρα Ελλάδος»Ο Σωκράτης Φάμελος υποψήφιος πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ στην «Ώρα Ελλάδος»Πολιτική αντιπαράθεση, Σιμόπουλου, Κόκκαλη και Κωνσταντινόπουλου για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚΠολιτική αντιπαράθεση, Σιμόπουλου, Κόκκαλη και Κωνσταντινόπουλου για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚΟ Νίκος Ανδρουλάκης στην Ώρα Ελλάδος για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚΟ Νίκος Ανδρουλάκης στην Ώρα Ελλάδος για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚΤι λένε οι ιδιοκτήτες φαρμακαποθηκών για τις ελλείψεις φαρμάκωνΤι λένε οι ιδιοκτήτες φαρμακαποθηκών για τις ελλείψεις φαρμάκωνΟ βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Καλαματιανός στην «Ώρα Ελλάδος»Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Καλαματιανός στην «Ώρα Ελλάδος»H βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη στην «Ώρα Ελλάδος»H βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη στην «Ώρα Ελλάδος»Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του LEFT Κώστας Αρβανίτης στην «Ώρα Ελλάδος»Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του LEFT Κώστας Αρβανίτης στην «Ώρα Ελλάδος»Πολιτική αντιπαράθεση Συρεγγέλα, Μπάρκα και Δουδωνή για το υπάρχον πολιτικό σκηνικόΠολιτική αντιπαράθεση Συρεγγέλα, Μπάρκα και Δουδωνή για το υπάρχον πολιτικό σκηνικόΟ σύμβουλος στρατιωτικής επικοινωνίας Άρης Σπηλιωτόπουλος στην  «Ώρα Ελλάδος»
Ο σύμβουλος στρατιωτικής επικοινωνίας Άρης Σπηλιωτόπουλος στην «Ώρα Ελλάδος»

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Πορτοκαλόπιτα με κανταΐφι από το Βαγγέλη ΔρίσκαΠορτοκαλόπιτα με κανταΐφι από το Βαγγέλη ΔρίσκαΙδού η ώρα του γλυκού! Έχετε δοκιμάσει γαλακτομπούρεκο με κανταΐφι, εκμέκ κανταΐφι. Ωστόσο, ο Βαγγέλης Δρίσκας μεταδίδει τη δική του μαγεία και μας...Η δική μας οικογένεια | Κύκλος 1, επεισόδιο 57Η δική μας οικογένεια | Κύκλος 1, επεισόδιο 57Η Αγγελική ως Σταυρούλα δηλώνει την παραίτησή της ως οικιακή βοηθός, πράγμα που κάνει τον Δημήτρη έξαλλο. Ο Διονύσης προσπαθεί να πείσει τον Ορέστη να...Η δική μας οικογένεια | Κύκλος 1, επεισόδιο 56Η δική μας οικογένεια | Κύκλος 1, επεισόδιο 56Ο Δημήτρης μιλάει στην Αγγελική για την άδεια που ζήτησε ο Διονύσης εκ μέρους της. Η Αγγελική δεν χαίρεται καθόλου με την πρωτοβουλία του Διονύση και...Σουτζουκάκια κοτόπουλοΣουτζουκάκια κοτόπουλοΓευόμαστε ελαφριά και απολαυστικά σουτζουκάκια κοτόπουλου με ελιές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Πορτοκαλόπιτα με κανταΐφι από το Βαγγέλη ΔρίσκαΠορτοκαλόπιτα με κανταΐφι από το Βαγγέλη ΔρίσκαΙδού η ώρα του γλυκού! Έχετε δοκιμάσει γαλακτομπούρεκο με κανταΐφι, εκμέκ κανταΐφι. Ωστόσο, ο Βαγγέλης Δρίσκας μεταδίδει τη δική του μαγεία και μας...Αθλητικό δελτίο 28/09/2024Αθλητικό δελτίο 28/09/2024Πριν από λίγα λεπτά, ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR επικράτησε του Άρη και προκρίθηκε στον αυριανό τελικό του Super Cup. Στον άλλο ημιτελικό, ο Ολυμπιακός...Αθλητικό δελτίο 28/09/2024Αθλητικό δελτίο 28/09/2024Για άλλη μια φορά ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης μάς γεμίζει συγκίνηση. Ο πιο αγαπημένος φίλαθλος των ελληνικών γηπέδων δεν σταματά τις...Κεντρικό δελτίο 28/09/2024Κεντρικό δελτίο 28/09/2024Νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Νασράλα, μετά το «χειρουργικό» χτύπημα στο υπόγειο καταφύγιο. Ολονύχτιοι πανηγυρισμοί στο Ισραήλ. Οι Ιρανοί φυγάδευσαν...