Η εβδομάδα κλείνει με μία απλή και υπέροχη συνταγή, το αγαπημένο μας σπαγγέτι παντρεύεται το πικάντικο μπλε τυρί και τα τραγανά καρύδια. Στη συνέχεια, ο διαιτολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, μας δείχνει τη θέση των γαλακτοκομικών στη διατροφή μας, και τέλος, η αγαπημένη μας σεφ, ετοιμάζει ένα ονειρεμένο κρουασάν σφολιάτας με ζαμπόν και τυρί, το τέλειο σνακ για μικρούς και μεγάλους. Το «OPEN KITCHEN», με την Ντίνα Νικολάου καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:50.