OPEN KitchenVideoΣχετικά
καθημερινά
OPEN Kitchen - Συνταγές  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024 17:17

Συνταγή για μακαρονάδα με πέννες ριγέ, κρέμα κολοκύθας και τραγανό μπέικον

Η Ντίνα βάζει στην κουζίνα της ένα από τα αγαπημένα της μαγειρικά υλικά, την κολοκύθα. Η μακαρονάδα με πέννες ριγέ, πλούσια κρέμα κολοκύθας και τραγανό μπέικον, απογειώνουν αυτή τη μαγική πρώτη ύλη και δημιουργούν μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑΚΟΛΟΚΥΘΑΜΠΕΙΚΟΝΠΕΝΝΕΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Συνταγή για κρέμα σοκολάτας, γνωστή ως chocolat liegeoisΣυνταγή για κρέμα σοκολάτας, γνωστή ως chocolat liegeoisΣυνταγή για μελωμένο οσομπούκο με πλούσια πικάντικη σάλτσαΣυνταγή για μελωμένο οσομπούκο με πλούσια πικάντικη σάλτσαΣυνταγή για κροκέτες αρακά, με μοτσαρέλα & δυόσμοΣυνταγή για κροκέτες αρακά, με μοτσαρέλα & δυόσμοΠώς να φυτέψουμε μπρόκολο και kale στη γλάστραΠώς να φυτέψουμε μπρόκολο και kale στη γλάστραΣυνταγή για λαδοκούλουρα, με ελαιόλαδο, σταφίδες & σουσάμιΣυνταγή για λαδοκούλουρα, με ελαιόλαδο, σταφίδες & σουσάμιΤα οφέλη από τα βασικά είδη της σοκολάταςΤα οφέλη από τα βασικά είδη της σοκολάταςΣυνταγή για ρολάκια χωριάτικου φύλλου γεμιστά με χτυπητήΣυνταγή για ρολάκια χωριάτικου φύλλου γεμιστά με χτυπητήΣυνταγή για ρολό κιμά με μελιτζάνες & μοτσαρέλαΣυνταγή για ρολό κιμά με μελιτζάνες & μοτσαρέλαΗ τέχνη του Art de laTable με αρώματα και μνήμες Αιγαίου στο τραπέζιΗ τέχνη του Art de laTable με αρώματα και μνήμες Αιγαίου στο τραπέζιΣυνταγή για μακαρόνια με σκόρδο και αβγό ποσέΣυνταγή για μακαρόνια με σκόρδο και αβγό ποσέ

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 64Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 64Ο Πέτρος και η Ζωή βρίσκονται κλειδωμένοι στο καφενείο και αναπολούν όσα έχουν περάσει οι δυο τους και η Αλίκη. Την ίδια ώρα, η Μελίνα αφήνει...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 63Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 63Η Ζωή μετά τον εκβιασμό της Χριστίνας απομακρύνεται από τον Πέτρο. Παράλληλα, η Χριστίνα ξαφνιάζει τον Πέτρο με την απόφασή της να του επιστρέψει την...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 62Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 62Η Ζωή με τον Πέτρο αποφασίζουν να παντρευτούν άμεσα, ενώ η Βάσω παρακολουθεί τον Τζώρτζη με τη Μελίνα που συναντιούνται κρυφά. Εντωμεταξύ, η Χριστίνα...Κεντρικό δελτίο 23/10/2024Κεντρικό δελτίο 23/10/2024Τρομοκρατική επίθεση στις εγκαταστάσεις της τουρκικής αεροδιαστημικής βιομηχανίας, με νεκρούς και τραυματίες. Αναφορές για ομήρους. Ο Μητσοτάκης λέει...

ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 08, κύκλος 02
Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 08, κύκλος 02 Το επεισόδιο ξεκινάει με αγαπημένο street food. Μπέργκερ με τραγανό τηγανητό φιλέτο κοτόπουλου και σάλτσα γλυκού τσίλι. Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης...Τα οφέλη από τα βασικά είδη της σοκολάταςΤα οφέλη από τα βασικά είδη της σοκολάταςΜαζί με τον διαιτολόγο Δημήτρη Γρηγοράκη, ανακαλύπτουμε τα οφέλη από τα βασικά είδη της πολυαγαπημένης σοκολάτας.Συνταγή για κροκέτες αρακά, με μοτσαρέλα & δυόσμοΣυνταγή για κροκέτες αρακά, με μοτσαρέλα & δυόσμοΟι πιο υγιεινές και νόστιμες κροκέτες αρακά, με μοτσαρέλα & δυόσμο.Συνταγή για ρολό κιμά με μελιτζάνες & μοτσαρέλαΣυνταγή για ρολό κιμά με μελιτζάνες & μοτσαρέλαΜια συνταγή για να εντυπωσιάσετε τους αγαπημένους σας φίλους.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 63Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 63Η Ζωή μετά τον εκβιασμό της Χριστίνας απομακρύνεται από τον Πέτρο. Παράλληλα, η Χριστίνα ξαφνιάζει τον Πέτρο με την απόφασή της να του επιστρέψει την...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 62Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 62Η Ζωή με τον Πέτρο αποφασίζουν να παντρευτούν άμεσα, ενώ η Βάσω παρακολουθεί τον Τζώρτζη με τη Μελίνα που συναντιούνται κρυφά. Εντωμεταξύ, η Χριστίνα...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 64Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 64Ο Πέτρος και η Ζωή βρίσκονται κλειδωμένοι στο καφενείο και αναπολούν όσα έχουν περάσει οι δυο τους και η Αλίκη. Την ίδια ώρα, η Μελίνα αφήνει...Θρίλερ στην Αμαλιάδα με τέσσερα νεκρά βρέφηΘρίλερ στην Αμαλιάδα με τέσσερα νεκρά βρέφηΣυγκλονίζει η υπόθεση δολοφονίας των 4 βρεφών στην περιοχή της Αμαλιάδας. Η υπόθεση αναμένεται να έχει εξελίξεις.