11 αυτοί, 11 εμείςVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
11 αυτοί, 11 εμείς - Αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024 06:15

Στ. Κόλκας: «"Πουλάει" η "δαιμονοποίηση" του Λουτσέσκου, ποια αισθητική έχουμε και την προσβάλλει»

Το σχόλιο του Σταύρου Κόλκα για το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚΑΕΚΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΛΚΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Κ. Βασιλόπουλος: «Όσα έγιναν στο ντέρμπι ήταν σκηνοθετημένο έργο της ΑΕΚ»Κ. Βασιλόπουλος: «Όσα έγιναν στο ντέρμπι ήταν σκηνοθετημένο έργο της ΑΕΚ»Κ. Νικολακόπουλος: "Ο Ολυμπιακός πήρε πρωταθλήματα με όλες τις κυβερνήσεις γιατί είχε την καλύτερη ομάδα"
Κ. Νικολακόπουλος: "Ο Ολυμπιακός πήρε πρωταθλήματα με όλες τις κυβερνήσεις γιατί είχε την καλύτερη ομάδα" Αποκάλυψη του Σ. Λιβάνιου: "Ο Λανουά έψαξε τον Αλαφούζο στο τηλέφωνο αλλά δεν το βρήκε"
Αποκάλυψη του Σ. Λιβάνιου: "Ο Λανουά έψαξε τον Αλαφούζο στο τηλέφωνο αλλά δεν το βρήκε" Β. Παπαθεοδώρου: "Ο Τσολακίδης δεν θα κάνει 28η στο γήπεδο, αφού την σηκώνει συνέχεια την σημαία ας πάει στην παρέλαση"
Β. Παπαθεοδώρου: "Ο Τσολακίδης δεν θα κάνει 28η στο γήπεδο, αφού την σηκώνει συνέχεια την σημαία ας πάει στην παρέλαση" Σ. Λιβάνιος: "Λάθος ο ορισμός Τσολακίδη στο ΟΦΗ - Παναθηναϊκός"
Σ. Λιβάνιος: "Λάθος ο ορισμός Τσολακίδη στο ΟΦΗ - Παναθηναϊκός" Σ. Λιβάνιος: "Έβαλε χαμηλή βαθμολογία στον διαιτητή του ντέρμπι ο Λανουά"
Σ. Λιβάνιος: "Έβαλε χαμηλή βαθμολογία στον διαιτητή του ντέρμπι ο Λανουά" Σ. Λιβάνιος: "Κινδυνεύει με 15 μέρες αποκλεισμό ο Λουτσέσκου"Σ. Λιβάνιος: "Κινδυνεύει με 15 μέρες αποκλεισμό ο Λουτσέσκου"Καυστικός ο Στ. Κόλκας: "Στην τωρινή κατάσταση, ο Σαμάτα μοιάζει με Γουέα και Φαν Μπάστεν μαζί!"Καυστικός ο Στ. Κόλκας: "Στην τωρινή κατάσταση, ο Σαμάτα μοιάζει με Γουέα και Φαν Μπάστεν μαζί!"Αλ. Σπυρόπουλος: "Το θέμα Λουτσέσκου είναι ζουμερό αλλά το ζουμί... ξίνισε, φτάνει πια"Αλ. Σπυρόπουλος: "Το θέμα Λουτσέσκου είναι ζουμερό αλλά το ζουμί... ξίνισε, φτάνει πια"Ένταση ανάμεσα σε Κόλκα και Κετσετζόγλου: "Φροντιστές θα επιτεθούν στα ΜΑΤ και αυτά θα αντεπιτεθούν;"Ένταση ανάμεσα σε Κόλκα και Κετσετζόγλου: "Φροντιστές θα επιτεθούν στα ΜΑΤ και αυτά θα αντεπιτεθούν;"Κ. Βασιλόπουλος σε Κ. Κετσετζόγλου: «Πώς τιμωρήθηκε ο Αλμέιδα όταν έδειξε τα γεννητικά του όργανα στο Αγρίνιο;»Κ. Βασιλόπουλος σε Κ. Κετσετζόγλου: «Πώς τιμωρήθηκε ο Αλμέιδα όταν έδειξε τα γεννητικά του όργανα στο Αγρίνιο;»

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 61Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 61Ένα άρθρο που αποκαλύπτει το ψέμα του Πέτρου σχετικά με τη μητέρα της Αλίκης αναστατώνει την εταιρεία. Ο Πέτρος, εξηγεί στην Αλίκη όλη την αλήθεια για...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 62Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 62Η Ζωή με τον Πέτρο αποφασίζουν να παντρευτούν άμεσα, ενώ η Βάσω παρακολουθεί τον Τζώρτζη με τη Μελίνα που συναντιούνται κρυφά. Εντωμεταξύ, η Χριστίνα...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 59Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 59Ένα άρθρο που αποκαλύπτει το ψέμα του Πέτρου σχετικά με τη μητέρα της Αλίκης αναστατώνει την εταιρεία. Ο Πέτρος, εξηγεί στην Αλίκη όλη την αλήθεια για...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 60Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 60Ο Πέτρος και η Ζωή δέχονται επίσκεψη από τη Χριστίνα, η οποία προσπαθεί να αποκαλύψει στην Αλίκη πως είναι η μητέρα της. Ο Σταύρος, καταρρακώνεται...

ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Κ. Βασιλόπουλος: «Όσα έγιναν στο ντέρμπι ήταν σκηνοθετημένο έργο της ΑΕΚ»Κ. Βασιλόπουλος: «Όσα έγιναν στο ντέρμπι ήταν σκηνοθετημένο έργο της ΑΕΚ»Το σχόλιο του Κώστα Βασιλόπουλου για το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ. Κ. Βασιλόπουλος σε Κ. Κετσετζόγλου: «Πώς τιμωρήθηκε ο Αλμέιδα όταν έδειξε τα γεννητικά του όργανα στο Αγρίνιο;»Κ. Βασιλόπουλος σε Κ. Κετσετζόγλου: «Πώς τιμωρήθηκε ο Αλμέιδα όταν έδειξε τα γεννητικά του όργανα στο Αγρίνιο;»Το σχόλιο του Κώστα Βασιλόπουλου για τη συμπεριφορά του Ραζβάν Λουτσέσκου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ένταση ανάμεσα σε Κόλκα και Κετσετζόγλου: "Φροντιστές θα επιτεθούν στα ΜΑΤ και αυτά θα αντεπιτεθούν;"Ένταση ανάμεσα σε Κόλκα και Κετσετζόγλου: "Φροντιστές θα επιτεθούν στα ΜΑΤ και αυτά θα αντεπιτεθούν;"Το σχόλιο του Κώστα Κετσετζόγλου για το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ.Κ. Κετσετζόγλου: «Πολύ καλός ηθοποιός ο Λουτσέσκου, πρέπει επιτέλους να τιμωρηθεί»Κ. Κετσετζόγλου: «Πολύ καλός ηθοποιός ο Λουτσέσκου, πρέπει επιτέλους να τιμωρηθεί»Το σχόλιο του Κώστα Κετσετζόγλου για τη συμπεριφορά του Ραζβάν Λουτσέσκου στο ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 61Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 61Ένα άρθρο που αποκαλύπτει το ψέμα του Πέτρου σχετικά με τη μητέρα της Αλίκης αναστατώνει την εταιρεία. Ο Πέτρος, εξηγεί στην Αλίκη όλη την αλήθεια για...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 62Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 62Η Ζωή με τον Πέτρο αποφασίζουν να παντρευτούν άμεσα, ενώ η Βάσω παρακολουθεί τον Τζώρτζη με τη Μελίνα που συναντιούνται κρυφά. Εντωμεταξύ, η Χριστίνα...Μ. Νικολαΐδου: «Η κα Φόνσου έχει κάποια εμμονή μαζί μου, γιατί "σήκωσα κεφάλι" »Μ. Νικολαΐδου: «Η κα Φόνσου έχει κάποια εμμονή μαζί μου, γιατί "σήκωσα κεφάλι" »Έκαναν έξωση σε ηθοποιό και ένοικο στο «Σπίτι του ηθοποιού» - Την «πέταξαν» στο δρόμο - Τι απαντά η Άννα Φόνσου για τους λόγους που διέκοψαν τη...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 60Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 60Ο Πέτρος και η Ζωή δέχονται επίσκεψη από τη Χριστίνα, η οποία προσπαθεί να αποκαλύψει στην Αλίκη πως είναι η μητέρα της. Ο Σταύρος, καταρρακώνεται...