Κεντρικό δελτίοVideoΣχετικά
καθημερινά
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024 20:51

Τύμπανα πολέμου ξανά στις σχέσεις Κίνας - Ταϊβάν

Η Κίνα κλιμακώνει επικίνδυνα την ένταση στο στενό της Ταϊβάν, όπου αυξάνει συνεχώς τις ναυτικές δυνάμεις της, με αφορμή νέα στρατιωτική άσκηση. Εντονότατη είναι η αντίδραση της Ταϊβάν που καλεί το Πεκίνο να σεβαστεί την ελευθερία και την απόφαση των πολιτών της.
ΚΙΝΑΤΑΪΒΑΝ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Στρατιώτες της Βόρειας Κορέας στο πλευρό της Ρωσίας;Στρατιώτες της Βόρειας Κορέας στο πλευρό της Ρωσίας;Παραμένει ο κίνδυνος για τις αμαξοστοιχίες 4 εβδομάδες μετά το ατύχημα στη ΣφενδάληΠαραμένει ο κίνδυνος για τις αμαξοστοιχίες 4 εβδομάδες μετά το ατύχημα στη Σφενδάλη«Πρεμιέρα» για το πετρέλαιο θέρμανσης με χαμηλότερη τιμή από πέρυσι«Πρεμιέρα» για το πετρέλαιο θέρμανσης με χαμηλότερη τιμή από πέρυσιΡίγη συγκίνησης στο αποχαιρετιστήριο βίντεο για τον Τζορτζ ΜπάλντοκΡίγη συγκίνησης στο αποχαιρετιστήριο βίντεο για τον Τζορτζ ΜπάλντοκΚόκκινος συναγερμός μετά το χτύπημα της Χεζμπολά - Σε επιφυλακή όλη η Βηρυτός για αντίποινα του Ισραήλ.Κόκκινος συναγερμός μετά το χτύπημα της Χεζμπολά - Σε επιφυλακή όλη η Βηρυτός για αντίποινα του Ισραήλ.Τελευταία εξέλιξη: Σειρήνες σε βόρειο, κεντρικό Ισραήλ και Τελ ΑβίβΤελευταία εξέλιξη: Σειρήνες σε βόρειο, κεντρικό Ισραήλ και Τελ ΑβίβΧτύπημα της Χεζμπολά – 4 στρατιώτες νεκροί, 7 σε κρίσιμη κατάσταση, 60 τραυματίεςΧτύπημα της Χεζμπολά – 4 στρατιώτες νεκροί, 7 σε κρίσιμη κατάσταση, 60 τραυματίεςΟ εκπρόσωπος τύπου της ειρηνευτικής δύναμης των κυανόκρανων αποκλειστικά στο OPENΟ εκπρόσωπος τύπου της ειρηνευτικής δύναμης των κυανόκρανων αποκλειστικά στο OPEN«Φουντώνει» το θέμα της δήθεν τουρκικής μειονότητας η Άγκυρα«Φουντώνει» το θέμα της δήθεν τουρκικής μειονότητας η ΆγκυραΑκραία στοιχεία προπηλάκισαν τον νόμιμο Μουφτή Κομοτηνής στην ΞάνθηΑκραία στοιχεία προπηλάκισαν τον νόμιμο Μουφτή Κομοτηνής στην ΞάνθηΝέα κοινή εμφάνιση Καραμανλή – ΣαμαράΝέα κοινή εμφάνιση Καραμανλή – Σαμαρά

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 58Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 58Η Αλίκη, αφού μαθαίνει την αλήθεια για τη Ζωή, τη διώχνει. Παράλληλα, ο Τζώρτζης, αποκρύπτει από τον Πέτρο, την κλοπή των σχεδίων από την εταιρεία,...Κεντρικό δελτίο 14/10/2024Κεντρικό δελτίο 14/10/2024«Xρέος μας να νικήσουμε τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές, διαμηνύει ο Ανδρουλάκης μετά τη θριαμβευτική επανεκλογή του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Ποιες...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 57Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 57Η Ζωή αποχαιρετά τον Φίλιππο. Ο Τζώρτζης θλίβεται που η Μελίνα θα πάει Αμερική και η Βάσω ζηλεύει. Η Μελίνα αποφασίζει τελικά να μην ακολουθήσει τον...«ΣΑΝ ΨΕΜΑ», ME NEA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ -  Aπόψε στις 20.00«ΣΑΝ ΨΕΜΑ», ME NEA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - Aπόψε στις 20.00Τα νέα επεισόδια της σειράς του OPEN, «ΣΑΝ ΨΕΜΑ», ξεκινάνε απόψε στις 20:00 με πολλές ανατροπές! Η τρυφερή ιστορία της μικρής Αλίκης επιστρέφει και η...

ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Κεντρικό δελτίο 14/10/2024Κεντρικό δελτίο 14/10/2024«Xρέος μας να νικήσουμε τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές, διαμηνύει ο Ανδρουλάκης μετά τη θριαμβευτική επανεκλογή του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Ποιες...Στρατιώτες της Βόρειας Κορέας στο πλευρό της Ρωσίας;Στρατιώτες της Βόρειας Κορέας στο πλευρό της Ρωσίας;Με ευθείες βολές ο Ζελένσκι κατά της Πιονγκ Γιανγκ για εμπλοκή της στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας καθώς στρατιώτες της φαίνεται να έχουν φτάσει στα...Αντεπίθεση Κασσελάκη: «Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας»Αντεπίθεση Κασσελάκη: «Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας»Πόλεμος με αμείωτη ένταση μαίνεται μεταξύ των στρατοπέδων του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση και με νέο του μήνυμα καλεί τους...Κόκκινος συναγερμός μετά το χτύπημα της Χεζμπολά - Σε επιφυλακή όλη η Βηρυτός για αντίποινα του Ισραήλ.Κόκκινος συναγερμός μετά το χτύπημα της Χεζμπολά - Σε επιφυλακή όλη η Βηρυτός για αντίποινα του Ισραήλ.Κλείνουν μαγαζιά, στα καταφύγια οι κάτοικοι. Φοβούνται ότι η αποψινή νύχτα θα είναι νύχτα… κόλασης.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 58Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 58Η Αλίκη, αφού μαθαίνει την αλήθεια για τη Ζωή, τη διώχνει. Παράλληλα, ο Τζώρτζης, αποκρύπτει από τον Πέτρο, την κλοπή των σχεδίων από την εταιρεία,...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 57Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 57Η Ζωή αποχαιρετά τον Φίλιππο. Ο Τζώρτζης θλίβεται που η Μελίνα θα πάει Αμερική και η Βάσω ζηλεύει. Η Μελίνα αποφασίζει τελικά να μην ακολουθήσει τον...Κεντρικό δελτίο 14/10/2024Κεντρικό δελτίο 14/10/2024«Xρέος μας να νικήσουμε τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές, διαμηνύει ο Ανδρουλάκης μετά τη θριαμβευτική επανεκλογή του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Ποιες...Π. Κουσουλός: «Κάφροι... δεν πτοούμαι, σας λυπάμαι»Π. Κουσουλός: «Κάφροι... δεν πτοούμαι, σας λυπάμαι»Ξέσπασε ο Πέτρος Κουσουλός για τα σχόλια που δέχτηκε για την υπόθεση θανάτου του Μπάλντοκ.