Μεσημεριανό δελτίοVideoΣχετικά
καθημερινά
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2024 13:34

Skybar: Το διάσημο κλάμπ της Βηρυτού μετατράπηκε σε χώρο φιλοξενίας προσφύγων

Ο απεσταλμένος του ΟΠΕΝ στην Βηρυτό με τον Κώστα Παπαδάτο κατέγραψαν την φρίκη του πολέμου που βιώνουν οι κάτοικοι που αναγκάστηκαν να ξεριζωθούν από τα σπίτια τους που ισοπεδώθηκαν και φιλοξενούνται μέσα σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης όπου έχουν στηθεί αυτοσχέδιοι καταυλισμοί.
ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝΒΗΡΥΤΟΣΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΙSKYBAR

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Νέα τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ – Επίθεση με μαχαίρι, 5 τραυματίεςΝέα τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ – Επίθεση με μαχαίρι, 5 τραυματίεςΚρανίδι: 13χρονος πήγε να πετάξει συμμαθητή του από τον πρώτο όροφο - Τον έσερνε και τον χτυπούσεΚρανίδι: 13χρονος πήγε να πετάξει συμμαθητή του από τον πρώτο όροφο - Τον έσερνε και τον χτυπούσεΚατώτατος μισθός: Τι αλλάζει από το 2028Κατώτατος μισθός: Τι αλλάζει από το 2028Στο Ντουμπρόβνικ ο Μητσοτάκης για την σύνοδο κορυφής της ΟυκρανίαςΣτο Ντουμπρόβνικ ο Μητσοτάκης για την σύνοδο κορυφής της ΟυκρανίαςΟι μυστικές συνομιλίες Τραμπ με Πούτιν και το τεστ Covid που του έστειλε στις αρχές της πανδημίαςΟι μυστικές συνομιλίες Τραμπ με Πούτιν και το τεστ Covid που του έστειλε στις αρχές της πανδημίαςΣφοδρή επίθεση της Ουκρανίας με drones – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το ΜπριανσκΣφοδρή επίθεση της Ουκρανίας με drones – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το ΜπριανσκΙσχυρές εκρήξεις και βομβαρδισμοί στη ΒηρυτόΙσχυρές εκρήξεις και βομβαρδισμοί στη ΒηρυτόΠανικός στη Δαμασκό: Το Ισραήλ χτύπησε κτίριο δίπλα στην πρεσβεία του ΙράνΠανικός στη Δαμασκό: Το Ισραήλ χτύπησε κτίριο δίπλα στην πρεσβεία του ΙράνΣΥΡΙΖΑ: Το εξώδικο Κασσελάκη αναθερμαίνει τα σενάρια για διαγραφή του ή ακύρωση της υποψηφιότητάς τουΣΥΡΙΖΑ: Το εξώδικο Κασσελάκη αναθερμαίνει τα σενάρια για διαγραφή του ή ακύρωση της υποψηφιότητάς τουΣτον αέρα το ντιμπέιτ Δούκα-ΑνδρουλάκηΣτον αέρα το ντιμπέιτ Δούκα-ΑνδρουλάκηΣΥΡΙΖΑ: Έκτακτη ΚΕ το Σάββατο με ορθάνοιχτο ενδεχόμενο τη διαγραφή ΚασσελάκηΣΥΡΙΖΑ: Έκτακτη ΚΕ το Σάββατο με ορθάνοιχτο ενδεχόμενο τη διαγραφή Κασσελάκη

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Η δική μας οικογένεια | Κύκλος 1, Επεισόδιο 111Η δική μας οικογένεια | Κύκλος 1, Επεισόδιο 111«Σας έκανα την τιμή να έρθω. Υποκλιθείτε ελεύθερα». Ο Αριστοτέλης Δεμούνδος (Χάρης Ρώμας) σκάει σαν ακριβά ντυμένος μετεωρίτης στην πόρτα της DavMak....OPEN Τώρα! 09/10/2024OPEN Τώρα! 09/10/2024Το τελευταίο «αντίο» λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα, που έφυγε από τη ζωή στις 5 Οκτωβρίου λίγο πριν κλείσει...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 45Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 45Η Ασπασία ζητάει από τον Γιώτη να πει στα παιδιά τους ότι η μητέρα τους ζει. Την ίδια στιγμή, η Ζωή λέει στον Πέτρο ότι δεν μπορούν να είναι ζευγάρι....Σαν Ψέμα – Δευτέρα με Πέμπτη στις 20:00 στο OPENΣαν Ψέμα – Δευτέρα με Πέμπτη στις 20:00 στο OPENΗ ελληνική σειρά Σαν Ψέμα επιστρέφει με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα με Πέμπτη στο OPEN. OPEN στην ενημέρωση, OPEN και στην ψυχαγωγία!

ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ – Επίθεση με μαχαίρι, 5 τραυματίεςΝέα τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ – Επίθεση με μαχαίρι, 5 τραυματίεςΕπίθεση με μαχαίρι στη Χαντέρα που άφησε πίσω 5 τραυματίες. Ο δράστης συνελήφθη. Σήμερα το τηλεφώνημα Μπάιντεν - Νετανιάχου για το Ιράν.Σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση για παρενόχληση από θαυμάστρια του Γιάννη ΠλούταρχουΣήμερα εκδικάζεται η υπόθεση για παρενόχληση από θαυμάστρια του Γιάννη Πλούταρχου«Δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό, ούτε να ενοχλήσω» παραδέχεται η 47χρονη θαυμάστρια του Γιάννη Πλούταρχου.Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό η Καίτη ΓκρέυΣτο νοσοκομείο με εγκεφαλικό η Καίτη ΓκρέυΌλες οι εξελίξεις για την υγεία της Καίτης Γκρέυ που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό που υπέστη.Πλησιάζει τις ακτές της Φλόριντα ο τυφώνας ΜΙΛΤΟΝΠλησιάζει τις ακτές της Φλόριντα ο τυφώνας ΜΙΛΤΟΝΤυφώνας - τέρας τον χαρακτηρίζουν οι μετεωρολόγοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Μεσημεριανό δελτίο 09/10/2024Μεσημεριανό δελτίο 09/10/2024Πλησιάζει τις ακτές της Φλόριντα ο τυφώνας ΜΙΛΤΟΝ. ΣΥΡΙΖΑ: Έκτακτη ΚΕ το Σάββατο με ορθάνοιχτο ενδεχόμενο τη διαγραφή Κασσελάκη. Στον αέρα το ντιμπέιτ...Σαν Ψέμα – Δευτέρα με Πέμπτη στις 20:00 στο OPENΣαν Ψέμα – Δευτέρα με Πέμπτη στις 20:00 στο OPENΗ ελληνική σειρά Σαν Ψέμα επιστρέφει με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα με Πέμπτη στο OPEN. OPEN στην ενημέρωση, OPEN και στην ψυχαγωγία!Μίμης Πλέσσας: το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο συνθέτηΜίμης Πλέσσας: το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο συνθέτηΤο τελευταίο «αντίο» λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα, που έφυγε από τη ζωή στις 5 Οκτωβρίου λίγο πριν κλείσει...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 57Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 57Η Ζωή αποχαιρετά τον Φίλιππο. Ο Τζώρτζης θλίβεται που η Μελίνα θα πάει Αμερική και η Βάσω ζηλεύει. Η Μελίνα αποφασίζει τελικά να μην ακολουθήσει τον...