Ώρα ΕλλάδοςVideoΣχετικά
καθημερινά
Ώρα Ελλάδος 7:00 > Συνεντεύξεις  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024 15:35

Σύγκρουση μέχρις εσχάτων στον ΣΥΡΙΖΑ

Στο τραπέζι αίτημα για παραπομπή Κασσελάκη με το ερώτημα της διαγραφής. Στην «Ώρα Ελλάδος» μίλησε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.
ΣΥΡΙΖΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Συγκίνηση στα Τέμπη: Ο ΠΑΟΚ τίμησε για άλλη μια χρονιά τα έξι αδικοχαμένα «αετόπουλα»Συγκίνηση στα Τέμπη: Ο ΠΑΟΚ τίμησε για άλλη μια χρονιά τα έξι αδικοχαμένα «αετόπουλα»Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας στον δεύτερο γύροΕκλογές ΠΑΣΟΚ: Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας στον δεύτερο γύροΟ μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης «μπαίνει» στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚΟ μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης «μπαίνει» στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚΠολιτική αντιπαράθεση Καραγκούνη, Θεοχαρόπουλου και Βλάχου για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξειςΠολιτική αντιπαράθεση Καραγκούνη, Θεοχαρόπουλου και Βλάχου για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξειςΟ Παναγιώτης Δουδωνής στην «Ώρα Ελλάδος» για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚΟ Παναγιώτης Δουδωνής στην «Ώρα Ελλάδος» για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚΟ Πέτρος Παππάς στην «Ώρα Ελλάδος» για τις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑΟ Πέτρος Παππάς στην «Ώρα Ελλάδος» για τις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑΠολιτική αντιπαράθεση Καλαφάτη, Μεϊκόπουλου, Νικητιάδη για το «γαλάζιο αντάρτικο» στις φαρμακευτικές δαπάνεςΠολιτική αντιπαράθεση Καλαφάτη, Μεϊκόπουλου, Νικητιάδη για το «γαλάζιο αντάρτικο» στις φαρμακευτικές δαπάνεςΟ Αντρέας Σπυρόπουλος στην «Ώρα Ελλάδος» για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚΟ Αντρέας Σπυρόπουλος στην «Ώρα Ελλάδος» για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚΟ Κώστας Ζαχαριάδης στην «Ώρα Ελλάδος» για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑΟ Κώστας Ζαχαριάδης στην «Ώρα Ελλάδος» για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑΑρνούνται τα ταξί να παραλάβουν το ειδικό σήμα για αποδείξεις και POSΑρνούνται τα ταξί να παραλάβουν το ειδικό σήμα για αποδείξεις και POS«Κόκκινα» δάνεια: «Για 8.000 ευρώ ένας άνθρωπος χάνει το σπίτι του»«Κόκκινα» δάνεια: «Για 8.000 ευρώ ένας άνθρωπος χάνει το σπίτι του»

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Κεντρικό δελτίο 07/10/2024Κεντρικό δελτίο 07/10/2024Σκληρή μάχη Ανδρουλάκη – Δούκα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στον 2ο γύρο. Πού ποντάρουν οι δυο «μονομάχοι», οι νέες συμμαχίες και το ντιμπέιτ. Τι θα...Έντονη αντιπαράθεση του Υπουργού Υγείας με τον Δήμαρχο ΣύμηςΈντονη αντιπαράθεση του Υπουργού Υγείας με τον Δήμαρχο ΣύμηςΕκτός εαυτού ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με τον Δήμαρχο Σύμης Λευτέρη Παπαλοδούκα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί με την...OPEN Τώρα! 07/10/2024OPEN Τώρα! 07/10/2024Ο θάνατος του Μίμη Πλέσσα, η νέα αγωγή του Γιώργου Μαζωνάκη κατά της αδελφής του, η επόμενη ημέρα των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, η υπόθεση δολοφονίας του...Το κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια | Επεισόδιο 5, κύκλος 2Το κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια | Επεισόδιο 5, κύκλος 2Οι πρόσφυγες φτάνουν στο χωριό, αλλά αντιμετωπίζουν πολύ αρνητική υποδοχή και μεγάλες δυσκολίες στη μετεγκατάσταση. Στην Τουρκία, χάρη στον Νικολαΐδη,...

ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Πολιτική αντιπαράθεση Μηταράκη, Αυλωνίτη και Πανά για τον δεύτερο εκλογικό γύρο του ΠΑΣΟΚΠολιτική αντιπαράθεση Μηταράκη, Αυλωνίτη και Πανά για τον δεύτερο εκλογικό γύρο του ΠΑΣΟΚΟ Νότης Μηταράκης από τη ΝΔ, ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Απόστολος Πάνας από το ΠΑΣΟΚ, διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τα γενέθλια της...Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας στον δεύτερο γύροΕκλογές ΠΑΣΟΚ: Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας στον δεύτερο γύροΣτην «Ώρα Ελλάδος» μίλησε η Κατερίνα Μπατζελή μέλος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ και σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα του ΠΑΣΟΚ.Ώρα Ελλάδος 07/10/2024Ώρα Ελλάδος 07/10/2024Εκλογικό αποτέλεσμα του ΠΑΣΟΚ, σύγκρουση μέχρις εσχάτων στον ΣΥΡΙΖΑ, ένας χρόνος από την κτηνωδία της Χαμάς, επανυπολογισμός συντάξεων, ήταν στο...Έκτακτο δελτίο 06/10/2024Έκτακτο δελτίο 06/10/2024Το OPEN στο μέτωπο της ενημέρωσης καταγράφει όλο το ρεπορτάζ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Έντονη αντιπαράθεση του Υπουργού Υγείας με τον Δήμαρχο ΣύμηςΈντονη αντιπαράθεση του Υπουργού Υγείας με τον Δήμαρχο ΣύμηςΕκτός εαυτού ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με τον Δήμαρχο Σύμης Λευτέρη Παπαλοδούκα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί με την...Κεντρικό δελτίο 07/10/2024Κεντρικό δελτίο 07/10/2024Σκληρή μάχη Ανδρουλάκη – Δούκα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στον 2ο γύρο. Πού ποντάρουν οι δυο «μονομάχοι», οι νέες συμμαχίες και το ντιμπέιτ. Τι θα...Η τελευταία ώρα | Επεισόδιο 93Η τελευταία ώρα | Επεισόδιο 93Μεσημεριανό δελτίο 07/10/2024Μεσημεριανό δελτίο 07/10/2024Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας θα είναι οι μονομάχοι του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ. Στον ΣΥΡΙΖΑ αποφασίστηκε αλλαγή...