OPEN ΤΩΡΑ!VideoΣχετικά
καθημερινά
OPEN τώρα! - Αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2024 15:22

Υπόθεση Playmate: Με προσωρινή διαταγή το δικαστήριο δίνει την επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών στον πατέρα

Τον Νοέμβριο εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η μητέρα για τον πατέρα των παιδιών της - Τι απαντά ο σύζυγος της Playmate για την επιμέλεια των παιδιών και τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑPLAYMATE

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Τι αναφέρει η παιδοψυχιατρική έκθεση για το 5χρονο θύμα βιασμού στην ΑλεξανδρούποληΤι αναφέρει η παιδοψυχιατρική έκθεση για το 5χρονο θύμα βιασμού στην ΑλεξανδρούποληΚακοκαιρία Ιανός: «Δεν μπορώ να δεχτώ την πρόταση του εισαγγελέα σύμφωνα με την οποία έφταιγε η ίδια η κόρη μου που πνίγηκε»Κακοκαιρία Ιανός: «Δεν μπορώ να δεχτώ την πρόταση του εισαγγελέα σύμφωνα με την οποία έφταιγε η ίδια η κόρη μου που πνίγηκε»Έλληνας ανάμεσα στους νεκρούς από την τρομοκρατική επίθεση στο Τελ ΑβίβΈλληνας ανάμεσα στους νεκρούς από την τρομοκρατική επίθεση στο Τελ ΑβίβΠροκαταρκτική έρευνα για κακούργημα στην υπόθεση με την πρώην ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ.Προκαταρκτική έρευνα για κακούργημα στην υπόθεση με την πρώην ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ.Οι χρυσοί Παραολυμπιονίκες Α. Σταματοπούλου και Θ. Κωνσταντινίδης καταγγέλλουν ότι η Πολιτεία τους θυμάται μόνο για φωτογραφίεςΟι χρυσοί Παραολυμπιονίκες Α. Σταματοπούλου και Θ. Κωνσταντινίδης καταγγέλλουν ότι η Πολιτεία τους θυμάται μόνο για φωτογραφίεςΑ. Σταματοπούλου: «Παίρνουμε μετάλλια και δεν δικαιούμαστε καμία οικονομική επιβράβευση, ούτε καν ηθική»Α. Σταματοπούλου: «Παίρνουμε μετάλλια και δεν δικαιούμαστε καμία οικονομική επιβράβευση, ούτε καν ηθική»Ξυλόκαστρο: Θρήνος για τους δύο εθελοντές πυροσβέστες που έχασαν τη ζωή τους στη φωτιάΞυλόκαστρο: Θρήνος για τους δύο εθελοντές πυροσβέστες που έχασαν τη ζωή τους στη φωτιάΠατέρας Φαίης Μπακογιώργου: «Αισθάνθηκα αηδία όταν είδα την πρώην σύζυγό μου - Περιμένω τη δικαιοσύνη να μιλήσει»Πατέρας Φαίης Μπακογιώργου: «Αισθάνθηκα αηδία όταν είδα την πρώην σύζυγό μου - Περιμένω τη δικαιοσύνη να μιλήσει»Μ. Καρυστιανού: «Ο κ. Πλακιάς εμπιστεύεται την ελληνική δικαιοσύνη, εμείς όχι»Μ. Καρυστιανού: «Ο κ. Πλακιάς εμπιστεύεται την ελληνική δικαιοσύνη, εμείς όχι»Τέμπη - Δικηγόρος Ν. Πλακιά: «Έχουμε κάνει αίτημα στο υπουργείο Πολιτισμού, για την ανάκληση της άδειας της συναυλίας με αντίτιμο και την αδειδότηση χωρίς αντίτιμο»Τέμπη - Δικηγόρος Ν. Πλακιά: «Έχουμε κάνει αίτημα στο υπουργείο Πολιτισμού, για την ανάκληση της άδειας της συναυλίας με αντίτιμο και την αδειδότηση χωρίς αντίτιμο»Χρ. Κωστέλλος: «Δεν σκότωσα τον γαμπρό μου, ομολόγησα τον φόνο για να σώσω την εγγονή και το δισέγγονό μου»Χρ. Κωστέλλος: «Δεν σκότωσα τον γαμπρό μου, ομολόγησα τον φόνο για να σώσω την εγγονή και το δισέγγονό μου»

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Κεντρικό δελτίο 02/10/2024Κεντρικό δελτίο 02/10/20248 ισραηλινοί στρατιώτες νεκροί σε ενέδρα της Χεζμπολά στο νότιο Λίβανο. Χτυπήθηκαν αεροπορικές βάσεις του Ισραήλ από τη μαζική επίθεση του Ιράν με...Σκοτώθηκε 26χρονος Έλληνας στη τρομοκρατική επίθεση στο Τελ ΑβίβΣκοτώθηκε 26χρονος Έλληνας στη τρομοκρατική επίθεση στο Τελ ΑβίβΛίγο νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός στο Τελ α βιβ μετά την τρομοκρατική επίθεση στην Γιάφα από την οποία έχασαν την ζωή τους συνολικά 8 άνθρωποι....Η τελευταία ώρα | Επεισόδιο 62Η τελευταία ώρα | Επεισόδιο 62Ο Αλέξης βοηθάει την Πωλίνα με το αμάξι της χωρίς να έχει ιδέα πως αυτό είναι κόλπο της μάνας του για να τον χωρίσει από την Κάτια. Ο Νικόλας...Προκαταρκτική έρευνα για κακούργημα στην υπόθεση με την πρώην ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ.Προκαταρκτική έρευνα για κακούργημα στην υπόθεση με την πρώην ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ.Συμμετείχε στη «βιομηχανία» έκδοσης βεβαιώσεων σε βάρος πατεράδων που δήθεν «κακοποιούσαν» τα παιδιά τους.

ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Αντίδραση Καρυστιανού για συναυλίαΑντίδραση Καρυστιανού για συναυλίαFraportFraportΞυλόκαστρο: Θρήνος για τους δύο εθελοντές πυροσβέστες που έχασαν τη ζωή τους στη φωτιάΞυλόκαστρο: Θρήνος για τους δύο εθελοντές πυροσβέστες που έχασαν τη ζωή τους στη φωτιάΤι λένε άνθρωποι που γνώριζαν τους δύο εθελοντές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ακομπλεξάριστη η Έλβη Μιχαηλίδου: "Να μάθει ο κόσμος πως ντύνονται οι παρουσιαστές των ειδήσεων"Ακομπλεξάριστη η Έλβη Μιχαηλίδου: "Να μάθει ο κόσμος πως ντύνονται οι παρουσιαστές των ειδήσεων"Η αθλητικογράφος του OPEN σηκώθηκε όρθια όταν ο Γιάννης Φώσκολος και ο Γιώργος Κρατημένος της είπαν να παρακολουθήσει μαζί τους τις οικονομικές...Κεντρικό δελτίο 02/10/2024Κεντρικό δελτίο 02/10/20248 ισραηλινοί στρατιώτες νεκροί σε ενέδρα της Χεζμπολά στο νότιο Λίβανο. Χτυπήθηκαν αεροπορικές βάσεις του Ισραήλ από τη μαζική επίθεση του Ιράν με...Καιρός 02/10/2024: Καλοκαιρινές θερμοκρασίες σήμεραΚαιρός 02/10/2024: Καλοκαιρινές θερμοκρασίες σήμεραΑίθριος συνεχίζει να είναι ο καιρός και σήμερα με τα μελτέμια να φτάνουν έως 6 μποφόρ και τη θερμοκρασία να μην σημειώνει σημαντική μεταβολή. Με τον...Μεσημεριανό δελτίο 02/10/2024Μεσημεριανό δελτίο 02/10/2024Αγωνία για την απάντηση του Ισραήλ στο Ιράν. Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν ότι η αναχαίτηση των ιρανικών πυραύλων ήταν επιτυχής. Την ίδια ώρα, ο...