Τώρα μαζίVideoΣχετικά
καθημερινά
Τώρα μαζί αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 08:25

Επική ατάκα από τον Σπύρο Χαριτάτο: «Νιώθω υπάλληλος σε κοσμηματοπωλείο»

Με χαμόγελο και διάθεση για... πειράγματα ξεκίνησε η ενότητα των αθλητικών την Κυριακή στην εκπομπή «Τώρα Μαζί». Σπύρος Χαριτάτος, Χρύσα Φώσκολου και Έλβη Μιχαηλίδου αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις στον αέρα, με τον παρουσιαστή της εκπομπής να λέει «Νιώθω υπάλληλος σε κοσμηματοπωλείο με τέτοια διαμάντια δίπλα μου» και τις δύο δημοσιογράφους να τον αποθεώνουν για την έμπνευσή του αυτή!
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΡΙΤΑΤΟΣΕΛΒΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥΔΙΑΜΑΝΤΙΑΑΤΑΚΑΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟΧΡΥΣΑ ΦΩΣΚΟΛΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Στα «δίχτυα» της κίνησης - Πώς η κυκλοφοριακή συμφόρηση επηρεάζει την ψυχολογία μαςΣτα «δίχτυα» της κίνησης - Πώς η κυκλοφοριακή συμφόρηση επηρεάζει την ψυχολογία μαςΕπαγγελματικό επιμελητήριο Αθηνών: «Athens Run» - Τρέχουμε όλοι μαζί για την υγεία μαςΕπαγγελματικό επιμελητήριο Αθηνών: «Athens Run» - Τρέχουμε όλοι μαζί για την υγεία μαςΚ. Γιαννόπουλος για τη δολοφονία στην Κέρκυρα: «Το χαμόγελου του παιδιού είχε ενημερώσει από το 2021»Κ. Γιαννόπουλος για τη δολοφονία στην Κέρκυρα: «Το χαμόγελου του παιδιού είχε ενημερώσει από το 2021»Σοκάρουν τα στοιχεία για την παραβατικότητα ανηλίκωνΣοκάρουν τα στοιχεία για την παραβατικότητα ανηλίκωνΠυγμαχία: Η απάντηση στη νεανική παραβατικότηταΠυγμαχία: Η απάντηση στη νεανική παραβατικότηταΗ Άννα Διαμαντοπούλου στο «Τώρα μαζί»Η Άννα Διαμαντοπούλου στο «Τώρα μαζί»Δύο νέα παιδιά άφησαν την Αθήνα και «οργώνουν» τα Άγραφα με μια καντίναΔύο νέα παιδιά άφησαν την Αθήνα και «οργώνουν» τα Άγραφα με μια καντίναGreece Race for the Cure 2024 –  Μαζί πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού!Greece Race for the Cure 2024 – Μαζί πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού!Πολιτική αντιπαράθεση Ρωμανού, Παππά και Γρηγοράκου για την ανήλικη παραβατικότηταΠολιτική αντιπαράθεση Ρωμανού, Παππά και Γρηγοράκου για την ανήλικη παραβατικότηταΗ πλατεία Αριστοτέλους ντύθηκε στα ασπρόμαυρη για χάρη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και της WinmastersΗ πλατεία Αριστοτέλους ντύθηκε στα ασπρόμαυρη για χάρη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και της WinmastersΕφημερίδες 29/09/2024: Τα πρωτοσέλιδαΕφημερίδες 29/09/2024: Τα πρωτοσέλιδα

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Κεντρικό δελτίο 29/09/2024Κεντρικό δελτίο 29/09/2024«Ηφαίστειο» ο Λίβανος, βγήκε ο στρατός στους δρόμους, μετά την εξόντωση του Νασράλα. Βρήκαμε τη σορό του σε βάθος 30 μέτρων, λέει η Χεζμπολά....Έκτακτο δελτίο: Μεγάλη φωτιά στο Ξυλόκαστρο – Στο συντονιστικό ο Βασίλης ΚικίλιαςΈκτακτο δελτίο: Μεγάλη φωτιά στο Ξυλόκαστρο – Στο συντονιστικό ο Βασίλης ΚικίλιαςΣε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στο Ξυλόκαστρο. Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στο σημείο για την κατάσβεση και οριοθέτηση της φωτιάς.Η δική μας οικογένεια | Κύκλος 1, επεισόδιο 64Η δική μας οικογένεια | Κύκλος 1, επεισόδιο 64Η Μυρτώ κατηγορεί την Αγγελική ότι υποκρινόταν την οικιακή βοηθό στους Μακρήδες για να πάρει πληροφορίες για το άρθρο που αποκάλυψε τον εθισμό του...Συνταγή για κέικ – σουφλέ μπανάνας από το Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για κέικ – σουφλέ μπανάνας από το Βαγγέλη ΔρίσκαΑρκετοί έχουμε μπανάνες στην κουζίνα μας που ενδεχομένως να μην τις έχουμε καταναλώσει. Ένας λόγος παραπάνω που μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε στη...

ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Κουζίνα για δύο | Κύκλος 1, επεισόδιο 73Κουζίνα για δύο | Κύκλος 1, επεισόδιο 73Η Αγγελική και ο Βασίλης, δύο ιδιαίτερες προσωπικότητες, μπαίνουν σήμερα στην κουζίνα, με την Αγγελική να κολακεύει και να επιβραβεύει συνεχώς τον...Κουζίνα για δύο | Κύκλος 1, επεισόδιο 74Κουζίνα για δύο | Κύκλος 1, επεισόδιο 74Η Εύα και ο Περικλής κάνουν σήμερα τη δική τους προσπάθεια στην κουζίνα, με τον Περικλή να μπαίνει για πρώτη φορά σε αυτήν και την Εύα να φέρεται σαν...Η πλατεία Αριστοτέλους ντύθηκε στα ασπρόμαυρη για χάρη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και της WinmastersΗ πλατεία Αριστοτέλους ντύθηκε στα ασπρόμαυρη για χάρη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και της WinmastersΤο πιο κεντρικό σημείο της Σαλονίκης, η πλατεία Αριστοτέλους ντύθηκε στα ασπρόμαυρα για το μεγάλο μπασκετικό event που διοργανώθηκε με αφορμή την...Δύο νέα παιδιά άφησαν την Αθήνα και «οργώνουν» τα Άγραφα με μια καντίναΔύο νέα παιδιά άφησαν την Αθήνα και «οργώνουν» τα Άγραφα με μια καντίναΗ ιστορία δύο νέων παιδιών που άφησαν την Αθήνα και άνοιξαν καντίνα στα Άγραφα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Πορτοκαλόπιτα με κανταΐφι από το Βαγγέλη ΔρίσκαΠορτοκαλόπιτα με κανταΐφι από το Βαγγέλη ΔρίσκαΙδού η ώρα του γλυκού! Έχετε δοκιμάσει γαλακτομπούρεκο με κανταΐφι, εκμέκ κανταΐφι. Ωστόσο, ο Βαγγέλης Δρίσκας μεταδίδει τη δική του μαγεία και μας...Συνταγή για κέικ – σουφλέ μπανάνας από το Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για κέικ – σουφλέ μπανάνας από το Βαγγέλη ΔρίσκαΑρκετοί έχουμε μπανάνες στην κουζίνα μας που ενδεχομένως να μην τις έχουμε καταναλώσει. Ένας λόγος παραπάνω που μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε στη...Η τελευταία ώρα | Επεισόδιο 93Η τελευταία ώρα | Επεισόδιο 93Έκτακτο δελτίο: Μεγάλη φωτιά στο Ξυλόκαστρο – Στο συντονιστικό ο Βασίλης ΚικίλιαςΈκτακτο δελτίο: Μεγάλη φωτιά στο Ξυλόκαστρο – Στο συντονιστικό ο Βασίλης ΚικίλιαςΣε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στο Ξυλόκαστρο. Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στο σημείο για την κατάσβεση και οριοθέτηση της φωτιάς.