Ώρα ΕλλάδοςVideoΣχετικά
καθημερινά
Ώρα Ελλάδος 7:00 > Συνεντεύξεις  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 07:53

Ο Σωκράτης Φάμελος υποψήφιος πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ στην «Ώρα Ελλάδος»

Όπως τόνισε στην εκπομπή ο υποψήφιος πρόεδρος Σωκράτης Φάμελος ο ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις προκλήσεις και τις απαιτήσεις των πολιτών. Μάλιστα τόνισε πως είναι αναγκαίο να γίνει ένα δημόσιο debate, δεν θέλει η κουβέντα να «κλειστεί» πάλι στα γραφεία.
ΣΥΡΙΖΑΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Άλιμος: Μαθητής απείλησε την καθηγήτριά του επειδή του έκανε παρατήρηση για το κινητόΆλιμος: Μαθητής απείλησε την καθηγήτριά του επειδή του έκανε παρατήρηση για το κινητόΠολιτική αντιπαράθεση, Μαρκόπουλου, Γαβρήλου και Πάνα για τα κόκκινα δάνειαΠολιτική αντιπαράθεση, Μαρκόπουλου, Γαβρήλου και Πάνα για τα κόκκινα δάνειαΗ Νίκη Κεραμέως στην Ώρα ΕλλάδοςΗ Νίκη Κεραμέως στην Ώρα ΕλλάδοςΠολιτική αντιπαράθεση, Σιμόπουλου, Κόκκαλη και Κωνσταντινόπουλου για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚΠολιτική αντιπαράθεση, Σιμόπουλου, Κόκκαλη και Κωνσταντινόπουλου για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚΟ Νίκος Ανδρουλάκης στην Ώρα Ελλάδος για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚΟ Νίκος Ανδρουλάκης στην Ώρα Ελλάδος για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚΤι λένε οι ιδιοκτήτες φαρμακαποθηκών για τις ελλείψεις φαρμάκωνΤι λένε οι ιδιοκτήτες φαρμακαποθηκών για τις ελλείψεις φαρμάκωνΟ βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Καλαματιανός στην «Ώρα Ελλάδος»Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Καλαματιανός στην «Ώρα Ελλάδος»H βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη στην «Ώρα Ελλάδος»H βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη στην «Ώρα Ελλάδος»Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του LEFT Κώστας Αρβανίτης στην «Ώρα Ελλάδος»Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του LEFT Κώστας Αρβανίτης στην «Ώρα Ελλάδος»Πολιτική αντιπαράθεση Συρεγγέλα, Μπάρκα και Δουδωνή για το υπάρχον πολιτικό σκηνικόΠολιτική αντιπαράθεση Συρεγγέλα, Μπάρκα και Δουδωνή για το υπάρχον πολιτικό σκηνικόΟ σύμβουλος στρατιωτικής επικοινωνίας Άρης Σπηλιωτόπουλος στην  «Ώρα Ελλάδος»
Ο σύμβουλος στρατιωτικής επικοινωνίας Άρης Σπηλιωτόπουλος στην «Ώρα Ελλάδος»

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Η τελευταία ώρα | Επεισόδιο 93Η τελευταία ώρα | Επεισόδιο 93Μεσημεριανό δελτίο 27/09/2024Μεσημεριανό δελτίο 27/09/2024Μαίνονται σφοδρές οι συγκρούσεις στον πόλεμο Ισραήλ - Χεζμπολά, με τις σειρήνες να ηχούν σήμερα το πρωί στη Χάιφα. Παρέμβαση του υπουργού προστασίας...Η τελευταία ώρα | Επεισόδιο 91Η τελευταία ώρα | Επεισόδιο 91Η τελευταία ώρα | Επεισόδιο 90Η τελευταία ώρα | Επεισόδιο 90

ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

O πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων για τον νεκρό μετανάστη στο Α. Τ. Αγ. ΠαντελεήμοναO πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων για τον νεκρό μετανάστη στο Α. Τ. Αγ. ΠαντελεήμοναO πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Γ. Καλλιακμάνης μίλησε στην «Ώρα Ελλάδος» για τον νεκρό Πακιστανό μετανάστη ύστερα από φερόμενο ξυλοδαρμό του στο Α....Πολιτική αντιπαράθεση, Μαρκόπουλου, Γαβρήλου και Πάνα για τα κόκκινα δάνειαΠολιτική αντιπαράθεση, Μαρκόπουλου, Γαβρήλου και Πάνα για τα κόκκινα δάνειαΟ Δημήτρης Μαρκόπουλος βουλευτής ΝΔ, ο Γιώργος Γαβρήλος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και ο Απόστολος Πάνας βουλευτής ΠΑΣΟΚ, διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τα...Άλιμος: Μαθητής απείλησε την καθηγήτριά του επειδή του έκανε παρατήρηση για το κινητόΆλιμος: Μαθητής απείλησε την καθηγήτριά του επειδή του έκανε παρατήρηση για το κινητόΜαθητής απείλησε την καθηγήτριά του επειδή του έκανε παρατήρηση για τη χρήση κινητού τηλεφώνου. Ο εισαγγελέας διέταξε να ακολουθήσει η διαδικασία του...Εφημερίδες 27/09/2024: Τα πρωτοσέλιδαΕφημερίδες 27/09/2024: Τα πρωτοσέλιδαΤα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Η τελευταία ώρα | Επεισόδιο 93Η τελευταία ώρα | Επεισόδιο 93Κεντρικό δελτίο 26/09/2024Κεντρικό δελτίο 26/09/2024Πανελλήνια συγκίνηση και κύμα συμπαράστασης έχει προκαλέσει η μάχη που δίνει η σπουδαία κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα, η οποία κατέρρευσε...Η τελευταία ώρα | Επεισόδιο 92Η τελευταία ώρα | Επεισόδιο 92Απίστευτο! Θεριακλής παίκτης άναψε τσιγάρο μέσα στον αγώνα και ύστερα... έκανε φοβερή ενέργεια!Απίστευτο! Θεριακλής παίκτης άναψε τσιγάρο μέσα στον αγώνα και ύστερα... έκανε φοβερή ενέργεια!Στο γήπεδο της κοινότητας της Μαδρίτης ονόματι Αλκορκόν,ένα ποδοσφαιριστής του τοπικού πρωταθλήματος έκανε κάτι εμφανώς μπουχτισμένος από το ματς...