Συνταγή για σοκολατόπιτα από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη
Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης φτιάχνει σοκολατόπιτα με ΙΟΝ κλασική κουβερτούρα. Υλικά για το κέικ: 250 ml γάλα πλήρες, 250 ml ζεστό νερό, 125 ml σπορέλαιο, 350 γρ. ζάχαρη άχνη, 90 γρ. κακάο ΙΟΝ, 230 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 1/2 κ.γ μπέικιν πάουντερ, 1 1/2 κ.γ σόδα, 1 βανίλια και 4 μεσαία αυγά. Υλικά για την επικάλυψη: 250 γρ. ΙΟΝ κλασική κουβερτούρα και 200 ml κρέμα γάλακτος 35%.