Συνταγή για αφράτους κολοκυθοκεφτέδες με ντιπ γιαουρτιού από τον Νίκο Καρβέλα
Ο Νίκος Καρβέλας φτιάχνει αφράτους κολοκυθοκεφτέδες με ντιπ γιαουρτιού. Υλικά συνταγής: 4 μεγάλα κολοκύθια, 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό, 1 μάτσο άνηθο, 1 μάτσο κρεμμύδι φρέσκο, 250 γρ φέτα, αλάτι-πιπέρι, 1 αυγό, φρυγανιά τριμμένη, αλεύρι για το τηγάνισμα και ηλιέλαιο για το τηγάνισμα. Για την ντιπ γιαουρτιού: 200 γρ γιαούρτι, λίγα φύλλα άνηθο και ξύσμα από 1 λάιμ.