Συνταγή για αλμυρή τάρτα με κολοκύθι, φέτα και γιαούρτι από τον Κυριάκο Μελά
Ο Κυριάκος Μελάς φτιάχνει αλμυρή τάρτα με κολοκύθι, φέτα και γιαούρτι. Υλικά συνταγής για τη βάση: 250 γρ. αλεύρι (μισό - μισό με ολικής άλεσης), 100 ml νερό, 70 ml ελαιόλαδο, 1 κ.γ μπέικιν πάουντερ και 1 κ. γ. αλάτι. Για την γέμιση: 3 κολοκύθια μεγάλα, 300 γρ. γιαούρτι, 200 γρ. φέτα ή ανθότυρο, 60 γρ. αλεύρι, 4 αυγά, 1 κ.γ δυόσμο ξερό /φρέσκο ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι. Προαιρετικά: 2 κ.σ. γραβιέρα τριμμένη ή παρμεζάνα και λίγο τριμμένο φιστίκι Αιγίνης.