Συνταγή για καλιτσούνια με ανθότυρο και τυρομάλαμα από τον Δημήτρη Χατζηδημητρίου
Ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου φτιάχνει πεντανόστιμα καλιτσούνια με ανθότυρο και τυρομάλαμα. Υλικά συνταγής για την ζύμη: 500γρ. αλεύρι, 250 ml χλιαρό νερό, 60 ml ελαιόλαδο, 30 ml τσικουδιά και 5γρ αλάτι. Για την γέμιση: 600γρ. γλυκιά μυζήθρα ή ανθότυρο, 200γρ τυρομάλαμα, αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό, δυόσμο και 1 αβγό. Για την επικάλυψη: 1 αβγό και σουσάμι (λευκό) αποφλοιωμένο.