Οι «Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό,
συνεχίζουν τις αποκαλύψεις, με νέα στοιχεία που ρίχνουν φως στην έρευνα
Καθηλωτικές ήταν οι χθεσινές (05.03) «Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, με πολλές αποκαλύψεις τόσο για την υπόθεση της Πάτρας, όσο και για την υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου.
Η εκπομπή κατέκτησε την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 με μέσο όρο 11,6% ,κερδίζοντας το ενδιαφέρον του κοινού με όλα τα νέα στοιχεία που παρουσίασε για τις πολύκροτες αυτές υποθέσεις.
Η συγκλονιστική ιστορία που απασχολεί εδώ και μερικά χρόνια την Ελλάδα με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα φτάνει στο τέλος της και ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος έχει συμβάλει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην αναζήτηση της αλήθειας με την επίμονη και αδιάκοπη δημοσιογραφική του έρευνα, δικαιώνεται.
Με μελανά χρώματα περιέγραψε η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών τη συμπεριφορά της μητέρας από την Πάτρα, μετά τον θάνατο της 3,5 ετών κόρης της Μαλένας, επισημαίνοντας πως δεν βίωνε καμία θλίψη και προσθέτοντας ότι είχε άγχος μόνο για το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής και για το αν θα αποκαλυπτόταν τελικά εγκληματική ενέργεια. Μετά την πρόταση για την ενοχή της για τη δολοφονία της Μαλένας, η εισαγγελέας ζήτησε την καταδίκη της κατηγορουμένης και για τον θάνατο της μικρότερης κόρης της, της 6 μηνών Ίριδας.
Η εισαγγελέας ήταν, επίσης, ιδιαίτερα αιχμηρή και για τον ρόλο των ιατροδικαστών και τα κίνητρά τους. Επεσήμανε πως η κατηγορούμενη «βρήκε πρόσφορο έδαφος για να καλύψει τα εγκλήματά της στους ιατροδικαστές». Ακόμα, τόνισε πως δεν έχουν συναίσθηση της ευθύνης τους, δεν αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα την αναζήτηση των αιτιών του θανάτου των θυμάτων, ενώ τους χαρακτηρίζει η επιπολαιότητα και ο ωχαδερφισμός.
Τον ρόλο αυτό των συγκεκριμένων ιατροδικαστών που εμπλέκονται στην υπόθεση της Πάτρας είχε αναδείξει από την πρώτη στιγμή ο Πέτρος Κουσουλός, κόντρα σε ένα παγιωμένο και ισχυρό σύστημα, αντιμετωπίζοντας μάλιστα προσωπικό κίνδυνο, καθώς έχει δεχθεί πολλές απειλές. Με γνώμονα το δημοσιογραφικό του λειτούργημα ήρθε σε ρήξη με φίλους και ισχυρούς, προκειμένου να δικαιωθούν οι ψυχές των άτυχων παιδιών.
Ακόμα, η εκπομπή δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με τον μυστηριώδη θάνατο του Βασίλη στην Λάρισα. Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που έφερε στο «φως» της δημοσιότητας η εκπομπή έδειξαν πώς βρέθηκε η σορός του Βασίλη Καλογήρου. Οι «Υποθέσεις» αποκάλυψαν ένα νέο σημείο, στο οποίο εθεάθη για τελευταία φορά ο άτυχος Βασίλης στη μοιραία του διαδρομή. Όλα τα νέα δορυφορικά ντοκουμέντα που παρουσίασε η εκπομπή, αλλά και τα υπόλοιπα που αναμένονται να αποκαλυφθούν θα βοηθήσουν να λυθεί αυτή η περίεργη υπόθεση.
Οι «Υποθέσεις» ανανεώνουν το ραντεβού τους την επόμενη εβδομάδα με νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις!
«Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό: Κάθε Τετάρτη, στις 23:30 στο OPEN