Το «OPEN KITCHEN» έρχεται καθημερινά στις 16:50, με τα πιο νόστιμα πιάτα και τις καλύτερες γαστρονομικές προτάσεις!
Η Ντίνα Νικολάου ανανεωμένη, με φρέσκες ιδέες και αστείρευτη διάθεση, μπαίνει στην ολοκαίνουργια κουζίνα της και θα μας κρατάει καθημερινά συντροφιά με τα πιο απλά, αλλά και τα πιο γευστικά μαγειρέματα.
Η εβδομάδα ξεκινά σήμερα Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, με λαχταριστές κροκέτες κοτόπουλου με κρεμώδες ντιπ τυριού, στη φριτέζα αέρος. Στη συνέχεια, ο διαιτολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, δίνει χρήσιμες συμβουλές διατροφής για τους μικρούς μας αθλητές, και τέλος η Ντίνα δείχνει πώς μπορούμε να δώσουμε νέα μορφή στο τσουρέκι μας και να το μετατρέψουμε σε μια απίθανη πουτίγκα με βελούδινη κρέμα αμυγδάλου.
Την Τρίτη, η Ντίνα μαγειρεύει το πιο γρήγορο αλλά πεντανόστιμο σπαγγέτι, με πλούσια ντοματένια σάλτσα και αβγά. Στη συνέχεια, δίνει άλλη διάσταση στο εθνικό μας τυρί και μας προτείνει μαριναρισμένη φέτα με ελαιόλαδο και μυρωδικά. Και για το τέλος, μας περιμένει η πιο απίθανη πορτοκαλόπιτα με φύλλο κανταΐφι.
Την Τετάρτη, πηγαίνουμε μέχρι τη Γαλλία για να γευθούμε μια παραδοσιακή συνταγή, πατάτες Ντοφινουά με σπεκ μαύρου χοίρου. Στη συνέχεια, ο διαιτολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, εξηγεί γιατί το ψωμί είναι απαραίτητο στο καθημερινό τραπέζι, και τέλος, μια αυθεντική κρεμ μπρουλέ ολοκληρώνει το γευστικό μας ταξίδι με τον πιο υπέροχο τρόπο.
Την Πέμπτη, το μενού έχει λαχταριστή πίτα με αρωματική σάλτσα βασιλικού και πλούσια γέμιση από καλαθάκι Λήμνου. Στη συνέχεια, η Ντίνα φτιάχνει την καλύτερη σπιτική πίκλα κρεμμυδιού που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Και για το τέλος, η γλυκιά πρόταση έχει άρωμα Ιρλανδίας, κέικ μήλου με ζουμερές σταφίδες και ουίσκι.
Η εβδομάδα κλείνει με ένα υπέροχο χειμερινό πιάτο, σούπα βελουτέ με ξεχωριστή γεύση και άρωμα από μανιτάρια και φρέσκο τυρί κρέμα. Στη συνέχεια, η τέχνη του Art de la Table, δίνει επίσημο χαρακτήρα στο τραπέζι του σπιτιού μας, και για το τέλος, η Ντίνα ετοιμάζει μια γλυκιά συνταγή που κανείς δε θα μπορεί να αντισταθεί, τραγανή μπουγάτσα με πλούσια γέμιση από σοκολάτα.