29-05-2024

«Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό - Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το μέγεθος του σκανδάλου με την Ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. και τους δικαστικούς λειτουργούς, το οποίο πρώτη αποκάλυψε η εκπομπή

Ανοιχτές υποθέσεις - Πέτρος Κουσουλός

«Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό,

την Πέμπτη στις 23:30 στο OPEN

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το μέγεθος του σκανδάλου με

την Αξιωματικό - Ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. και τους δικαστικούς λειτουργούς, το οποίο πρώτη αποκάλυψε η εκπομπή

 Τα ποσά που ζητούσανε και το Modus οperandi του κυκλώματος

 Αναπάντητα ερωτήματα, αποδείξεις, σκληρές αλήθειες και μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες έρχονται στο προσκήνιο κάθε Πέμπτη βράδυ στην εκπομπή «Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, στο OPEN.

 Την Πέμπτη στις 23:30 οι «Ανοιχτές Υποθέσεις» συνεχίζουν την αποκαλυπτική έρευνα για το τεράστιο σκάνδαλο που δείχνει το μέγεθος της διαφθοράς στους κόλπους της Δικαιοσύνης και το οποίο πρώτη αποκάλυψε η εκπομπή την προηγούμενη Πέμπτη.

Η Αξιωματικός - Ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ., η οποία διερευνάται από το τμήμα Εσωτερικών υποθέσεων, φέρεται μαζί με άλλες ψυχολόγους και σε συνεννόηση με δικηγορικά γραφεία και δικαστικούς λειτουργούς, να εκδίδουν, με το αζημίωτο, πλαστές βεβαιώσεις κακοποίησης ανήλικων κατά παραγγελία του ενός γονέα εις βάρος του άλλου. Σωρεία καταγγελιών, από γονείς που έχουν καταδικαστεί πρωτοδίκως σε μακροχρόνιες καθείρξεις, χάνοντας την επαφή με τα ίδια τους τα παιδιά.

 Η εκπομπή παρουσιάζει ακόμη περισσότερες ανατριχιαστικές μαρτυρίες και αποκαλύπτει τα ποσά που εισέπραττε το κύκλωμα. Αποκλειστικές πληροφορίες και σοκαριστικά στοιχεία που οδηγούν στην κορυφή της πυραμίδας του κυκλώματοςΠώς δρούσαν; Ποιοι φέρονται να εμπλέκονται;

 «Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, η εκπομπή ερευνητικής δημοσιογραφίας, με πρωτογενές ρεπορτάζ, νέα στοιχεία, αποκλειστικές ειδήσεις και άγνωστες πτυχές που φωτίζουν τα σκοτεινά σημεία του κάθε φακέλου και με τον Θανάση Κατερινόπουλο, ειδικό συνεργάτη της εκπομπής, να συμβάλει σημαντικά σε αυτές τις δύσκολες και απαιτητικές υποθέσεις. 

 «Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, κάθε Πέμπτη στις 23:30 στο OPEN