27-05-2024

«TV Queen» Live - Ανατροπή με δύο αποχωρήσεις - Τι είδαμε στο χθεσινό live

Δελτίο τύπου - TV Queen Live - Ανατροπή με δύο αποχωρήσεις. Η Ίρις και η Λίνα αποχαιρέτησαν το TV Queen

«TV Queen» Live

Ανατροπή με δύο αποχωρήσεις

Η Ίρις και η Λίνα αποχαιρέτησαν το «TV Queen»

 Το «TV Queen» Live μας χάρισε μια βραδιά πολλών εκπλήξεων και ανατροπών, αφού χθες μετά από την ψήφο του κοινού, αποχώρησαν δύο διαγωνιζόμενες, η Ίρις και η Λίνα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου υποδέχτηκε τα κορίτσια, τα όποια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσίασαν με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο η καθεμιά τα θέματα που τους είχαν ανατεθεί. Τις είδαμε σε παρουσίαση πολιτικού ρεπορτάζ, μουσικών βραβείων, σε κοινωνική εκπομπή, αλλά και σε τηλεπαιχνίδι. Οι παρατηρήσεις και τα σχόλια πολλά, με κάποιες να κλέβουν την παράσταση με την απόδοσή τους.

Η Έλενα Χριστοπούλου, ο Τάσος Τρύφωνος, ο Παντελής Τουτουντζής, η Σύμβουλος της Σχολής Κατερίνα Γκαγκάκη, αλλά και ο Διευθυντής Ανδρέας Μικρούτσικος τις αξιολόγησαν και τις έκριναν κάνοντας τις δικές τους επισημάνσεις για την πρόοδό τους στη Σχολή.

Η αγωνία κορυφώθηκε όταν η Ιωάννα Μαλέσκου ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσουν δυο υποψήφιες από το «TV Queen». Η Τριανταφυλλιά, η Λία, η Λίνα και η Ίρις ήταν οι τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση με το τηλεοπτικό κοινό να αποφασίζει πως το όνειρο για την Ίριδα και τη Λίνα σταματάει εδώ.

Το ταξίδι στο «TV Queen» συνεχίζεται και τα κορίτσια πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους αν θέλουν να τα καταφέρουν! Αυτή την Παρασκευή στις 21.00 θα τις δούμε στο επόμενο live να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να παραμείνουν στη Σχολή.

  #tvqueengr