Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 15:56Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 68, κύκλος 02
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μάς δίνει ωραίας ιδέες και συνταγές για το εορταστικό τραπέζι. Ξεκινάει με τη γιορτινή μας σαλάτα, μια ποικιλία από πράσινα σαλατικά, μήλο, ρόδι, αρωματική βινεγκρέτ και τα πιο ξεχωριστά κρουτόν φτιαγμένα από παρμεζάνα. Στη συνέχεια, μαγειρεύει μοσχαρίσιο κότσι σε φέτες με κόκκινο κρασί και ξερά φρούτα που το συνοδεύει με αφράτο και αρωματικό πουρέ πατάτας. Για ορεκτικά μάς προτείνει ωραία και τραγανά spring rolls με γέμιση λαχανικών και κόκκινο χούμους. Για γλυκό μάς δίνει συνταγή για εύκολες, ατομικές γαλατόπιτες με τραγανό φύλλο και λαχταριστή γέμιση. Επίσης, μάς προτείνει ένα πολύ ωραίο, αρωματικό ρόφημα, ένα τσάι λάττε με χριστουγεννιάτικα μπαχαρικά.