Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 15:37

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 67, κύκλος 02

Τρεις ιδέες για τα πιο νόστιμα, τα πιο απλά, αλλά πολύ εντυπωσιακά στο αποτέλεσμα ορεκτικά μοιράζεται ο Βαγγέλης Δρίσκας για το γιορτινό τραπέζι. Φτιάχνει ρολάκια σφολιάτας με γραβιέρα και σαλάμι με επικάλυψη γραβιέρας, συνεχίζει με τηγανιά με μανιτάρια portobello, ένα πιάτο γιορτινό, πεντανόστιμο και χορτοφαγικό και τέλος ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο ορεκτικό με κατσικίσιο τυρί παναρισμένο σε ξηρούς καρπούς και σερβιρισμένο πάνω σε σαλατικά. Ακόμη, φτιάχνει κοτόπουλο γεμιστό με πλιγούρι και ξερά φρούτα, με μελωμένες πατάτες φούρνου ένα πιάτο εμπνευσμένο από την παράδοση με μια πιο μοντέρνα ματιά. Στην ενότητα της ζαχαροπλαστικής, ετοιμάζει ένα χριστουγεννιάτικο γλυκό από την σουηδική κουζίνα, τσουρεκάκια με κρόκο, κατακίτρινα και αρωματικά.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ