Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 15:21Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 65, κύκλος 02
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μάς προτείνει μια φοβερή ποικιλία γιορτινών ορεκτικών για όλα τα γούστα, με σαλάμι, προσούτο, μελιτζανοσαλάτα και μάς δίνει και μια φοβερή συνταγή για αλμυρά μπισκότα με τσένταρ και καρύδια. Συνεχίζει με ένα πιάτο για το γιορτινό, αλλά και για το κυριακάτικο τραπέζι, γεμιστό φιλέτο κοτόπουλου με μία αρωματική γέμιση, πολλά μυρωδικά και υπέροχη γαρνιτούρα με ψητά ντοματίνια και γλυκοπατάτες. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με την πιο νόστιμη πορτοκαλόπιτα!