Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα αποσπάσματακαταχωρήθηκε: Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 15:48Συνταγή για φιλέτο τόνου με πουρέ φασολιών και σαλάτα πορτοκάλι από τον Βαγγέλη Δρίσκα
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει ένα θρεπτικό, υγιεινό και νόστιμο πιάτο που έχει άρωμα Μεσογείου: Φιλέτο τόνου με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο κι ανθό αλατιού σερβιρισμένο πάνω από έναν πουρέ φασολιών και σαλάτα με πορτοκάλι, φινόκιο, κρεμμύδι, ελιές και δυόσμο