Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 15:37Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 63, κύκλος 02
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μοιράζεται ιδέες και συνταγές για το καθημερινό, αλλά και το γιορτινό τραπέζι. Φτιάχνει μια πίτα με σφολιάτα και brie και τη σερβίρει με τσάτνεϊ κυδωνιού, ένα πιάτο ιδανικό, για το γιορτινό, αλλά και για το κυριακάτικο τραπέζι. Στη συνέχεια, φτιάχνει σπιτικό fast food με υπέροχα τραγανά φιλετάκια κοτόπουλου, με τραγανές κι αρωματικές πατάτες και μια υπέροχη σάλτσα με bbq, κέτσαπ και μέλι. Άρωμα Μεσογείου έχει το επόμενο πιάτο, που είναι θρεπτικό, υγιεινό, νόστιμο: Φιλέτο τόνου με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο κι ανθό αλατιού σερβιρισμένο πάνω από έναν πουρέ φασολιών και σαλάτα με πορτοκάλι, φινόκιο, κρεμμύδι, ελιές και δυόσμο. Στην ενότητα της ζαχαροπλαστικής, φτιάχνει τα πιο νόστιμα, μικρά, αφράτα donuts, που είναι σοκολατένια και σερβίρονται με καραμέλα.