Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα αποσπάσματακαταχωρήθηκε: Πέμπτη 09 Δεκεμβρίου 2021 16:23

Συνταγή για Μπιανκέτα (Κερκυραϊκά αμυγδαλωτά) από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει μπιανκέτα, δηλαδή μικρά λευκά τρουφάκια με αμύγδαλο και μανταρίνι, που μας έρχονται από την Κέρκυρα και είναι ιδανικό χριστουγεννιάτικο κέρασμα.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣΤΡΟΥΦΑΚΙΑΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ