Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 15:11

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 47, κύκλος 02

Πάστα φλώρα με σπιτική μαρμελάδα, ένα γλυκό ονειρεμένο που γίνεται εύκολα, φτιάχνει ο Βαγγέλης Δρίσκας και στη συνέχεια μαγειρεύει πένες φούρνου με κεφτεδάκια κοτόπουλου, μπρόκολο και μια ονειρεμένη μπεσαμέλ, μια ωραία ιδέα για κυριακάτικο φαγητό για όλη την οικογένεια. Στη συνέχεια μας «ταξιδεύει» στο Μαρόκο με μια σαλάτα ρεβιθιών με όλα τα αρώματα από μπαχαρικά και μυρωδικά που χρησιμοποιούν εκεί, ενώ επόμενος σταθμός του γευστικού ταξιδιού είναι η Λατινική Αμερική για να δοκιμάσουμε alfajores, δηλαδή γεμιστά μπισκότα, ονειρεμένα. Τέλος, φτιάχνει κροκέτες μπακαλιάρου και παντζαροσαλάτα με καρύδια.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ