Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα αποσπάσματακαταχωρήθηκε: Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 15:32

Συνταγές για γεμιστό σνίτσελ κοτόπουλου και πατατοσαλάτα με τηγανητά κρεμμύδια από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει ένα πιάτο που έκανε θραύση τη δεκαετία του ’80, κοτόπουλο Gordon blue, δηλαδή σνίτσελ κοτόπουλου γεμιστό με ζαμπόν και τυρί, τηγανητό, σερβιρισμένο με πατατοσαλάτα με τηγανητά κρεμμύδια.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣΚΟΤΟΠΟΥΛΟΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑΣΝΙΤΣΕΛ